AXP Accountants Kantoor

AXP accountants kantoor

AXP is een accountants kantoor met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en New York. AXP focust zich op middelgrote en kleine ondernemingen en richt zich met name op familiebedrijven, zakelijke dienstverlening en Sport, Media en Entertainment.

SB_Clients-AXP-01

Voor deze ondernemingen voert AXP de financiële administratie, stelt zij de jaarrekening op en doet zij de fiscale aangifte. Hiernaast verstrekt zij ook fiscaal advies.

Het samenwerkingsverband tussen SoftTech en AXP is in 1999 ontstaan en is nu maar liefst 16 jaar tevreden klant bij SoftTech. Beide partijen zijn in de afgelopen jaren gelijkwaardig gegroeid. Directeur Jacco Dane heeft naast zijn werk als accountant ook ICT verantwoordelijkheid binnen AXP. Jullie zijn aan het groeien en wij ook. We groeien eigenlijk met elkaar mee

SoftTech is groot geworden door klein te blijven.

AXP heeft een All-in systeembeheer contract bij SoftTech. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech is overgenomen. Daarnaast maakt AXP gebruik van het hostingcentrum van SoftTech, waar alle servers van AXP op een virtueel platform draaien. Toen ik kwam werken bij AXP deed SoftTech het beheer al. Het ging goed en het gaat nog steeds goed. SoftTech gaat op een professionele manier te werk en je krijgt een goede terugkoppeling. Met name het contact met de supportdesk gaat goed. We kunnen natuurlijk altijd bellen en daarna ontvang je een e-mail dat ze er direct mee bezig zijn en het opgelost wordt.

SoftTech is groot genoeg om snel te kunnen schakelen. Je wordt echt als klant gezien.
SB_Clients-AXP-03

Als accountantskantoor werken wij veel online. Binnen ons marktsegment lopen wij voorop als het gaat om automatisering. Het is belangrijk dat wij altijd aan de slag kunnen. SoftTech zorgt ervoor dat alles draait. Als we een probleem hebben wordt het meteen opgepakt. Ik kan SoftTech zeker aanbevelen!

Voor meer informatie over AXP ga naar: www.axp.nl

AXP Accountants Kantoor
Getagd op: