Cloud Diensten

De Cloud

“De Cloud” is een veel gehoorde term, maar…
Wat is die “Cloud” nou precies? Wat kan die “Cloud” voor mij betekenen?

SoftTech is hét ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in Cloud oplossingen. Voor veel MKB ondernemingen is dit een efficiënte en zorgeloze oplossing. Geen dure aanschaf van servers en computers, bijbehorend onderhoud en gebruikersondersteuning. Er zijn diverse mogelijkheden zoals, een prijs per werkplek inclusief applicaties, back-up en data recovery oplossing of jouw ICT virtualiseren in ons “Virtueel kantoor”. Een veilige en betrouwbaarder ICT oplossing die vaak meer flexibiliteit brengt dan de huidige oplossing in jouw bedrijf.

Het Nieuwe WerkenJij of jouw medewerkers willen meer thuis werken. Overdag, in de avond of op een andere locatie. Je wilt de tijd dat je medewerkers in de file staan vermijden en je medewerkers productiever maken. Anders gezegd “any time”, “any place”, “anywhere”.

Lees verder!
Virtueel kantoorSoms is het niet mogelijk om alle applicaties (software) in de “cloud” te gebruiken. Hiervoor hebben wij ons concept “virtueel kantoor” uitgewerkt. Jouw eigen ICT infrastructuur via virtualisatie toch in de “cloud”.

Lees verder!
Cloud Diensten