Cursor

Cursor

Michel Westerbeek is een zelfstandige ICT-manager, gespecialiseerd in de advocatuur en notaris wereld. SoftTech ondersteunt het bedrijf van Michel Westerbeek bij calamiteiten en complexe ICT-vraagstukken. Eén van zijn klanten is een groot advocatenkantoor in Den Haag en behoort tot de ‘’Top 50 Advocatuur 2015.”

SB_Clients-MichelWesterbeek-01

Het bedrijf heeft een landelijk werkgebied en richt zich op een aantal specifieke marktsectoren. De samenwerking met SoftTech is ruim 7 jaar geleden tot stand gekomen.

Ik zocht een partij als back-up. Na enig contact met SoftTech bleek dat wij dezelfde filosofie hadden over de automatisering en klantgerichtheid. Klanttevredenheid is voor ons beide vanzelfsprekend. Continuïteit is erg belangrijk voor mij, er moet voor gezorgd worden dat het werk gewoon door kan gaan.

Ik had direct een klik met SoftTech

SoftTech komt in beeld als zich problemen binnen de automatisering voordoen die niet direct op te lossen zijn. Ze reageren snel en adequaat. Laatst werden alle iconen op een computer ineens omgezet in PDF bestanden. Zelf was ik niet ter plaatse en omdat dit zou kunnen duiden op een virus is de beheerder van SoftTech direct in zijn auto gestapt om dit ter plaatse op te lossen. Gelukkig viel het allemaal mee. Hij zei: Liever een keer teveel rijden, dan een keer te weinig. Eigenlijk reken ik daar ook wel op en wordt ook altijd waar gemaakt.

Blijf vooral zo doorgaan!
SB_Clients-MichelWesterbeek-02
Michel Westerbeek

Omdat deze klant gebruik maakt van een Regulier Beheer Contract, komt er wekelijks een beheerder van SoftTech langs om ervoor te zorgen dat de automatisering altijd optimaal is. Marijke Hoffer, Helpdesk medewerker ICT van het advocatenkantoor:Ik vind het fijn dat er iedere week iemand langskomt. Michel heeft het erg druk en op deze manier wordt er toch voor gezorgd dat alles opgelost wordt. Per week wordt er afgesproken op welke dag dit het beste uitkomt. De flexibiliteit over en weer is erg fijn ook daarom zijn wij erg tevreden over de samenwerking tussen Michel en SoftTech.

Voor meer informatie over Michel Westerbeek ga naar: www.cursor.nl

Cursor