ICT Diensten


Als ervaren systeembeheerder weten wij wat nodig is om het netwerk van een organisatie draaiend te houden. Onze medewerkers beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op het gebied van netwerken gebaseerd op Microsoft software. Wij denken graag mee over oplossingen!

Systeembeheer DienstenOrganisaties zijn in de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende ICT infrastructuur en dus van een systeembeheerder.

Lees verder!
Cloud Diensten“De Cloud” is een veel gehoorde term, maar...
Wat is die “Cloud” nou precies? Wat kan die “Cloud” voor mij betekenen?

Lees verder!
ConnectivityRoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke provider van connectivity diensten. Zij onderscheiden zich door alleen via een CSP partner kanaal de diensten aan te bieden. SoftTech Automatisering is zo’n partner van RoutIT.

Lees verder!
Hosting en online dienstenAls volwaardig ICT leverancier hebben wij ook diverse hosting en online diensten. Wij maken gebruik van 2 grote data centra, in Amsterdam (bij TransIP) en in Rotterdam (bij I3d).

Lees verder!
IT & ProjectmanagementIT & Projectmanagement kent vele aspecten. Op basis van de vraag en de grote van het project, zal er goed gekeken worden naar de behoefte.

Lees verder!
Hardware & SoftwareEen volledige outsourcing van uw systeembeheer betekend ook dat u op eenvoudige wijze al uw hardware en software aanvragen bij ons neer kunt leggen.

Lees verder!
Voice over IPVoIP betekent Voice over IP. Het houdt in dat je het bestaande datanetwerk (de verbonden pc’s bijvoorbeeld) gebruikt om te bellen.

Lees verder!