Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg.

Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg

Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg is een advocatenkantoor, gevestigd in een statig pand in het centrum van Den Haag. Het kantoor heeft een grote diversiteit aan klanten binnen het bedrijfsleven, overheid en particulieren en behandelen uiteenlopende juridische vraagstukken. Iedere advocaat bij Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg heeft zijn eigen expertise

SoftTech is een essentiële schakel voor Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg.
SB_Clients-Duijsens-01

13 jaar geleden is de samenwerking tussen Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg en SoftTech tot stand gekomen. Er werd gezocht naar een beheerpartij die snel ter plekke kan zijn én een goede prijs kwaliteit verhouding biedt. Martin van der Heijden is de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf en heeft nog steeds een zeer goede verstandhouding met SoftTech.

Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg maakt gebruik van een Systeembeheer Contract, remote controles en 2e lijn support staat dagelijks tot zijn beschikking. Goed ICT beheer is een wisselwerking tussen de interne verantwoordelijke en de beheerpartij. Dat gaat hand in hand en zo kom je samen tot de juiste oplossing. Wij kunnen niet alles zelf, we hebben een bepaalde chemie die gewoon prettig werkt. Als ik ze bel staan ze altijd klaar en als het nodig is zijn ze snel hier of lossen het gelijk aan de telefoon op. Ik kan met ze lezen en schrijven.

Als ik aan SoftTech denk, denk ik aan teamsport.
SB_Clients-Duijsens-02
Martin van der Heijden

Op kantoor staan er een groot aantal computers en helaas kan daar altijd iets mis mee gaan. Als er een complex ICT vraagstuk is die intern niet opgelost kan worden maakt Martin gebruik van de 2e lijn supportdesk van SoftTech. De belangrijkste voorwaarde is dan ook de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. Toen de moederserver er een keer uitlag hebben we op kantoor gewerkt met handgeschreven brieven. Dit is gewoon niet meer te doen. De jongens van SoftTech hebben zelfs midden in de nacht hard gewerkt om het zo snel mogelijk op te lossen. Zulke jongens moet je hebben!

Voor meer informatie over Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg ga naar: www.duijsens.net

Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg.