Hosting en online diensten

Hosting en online diensten

Als volwaardig ICT leverancier hebben wij ook diverse hosting en online diensten. Wij maken gebruik van 2 grote data centra, in Amsterdam (bij TransIP) en in Rotterdam (bij I3d). Deze centra zijn volledig voorzien van de juiste beveiliging voor data centra. Bij beide partners hebben wij zelf onze hardware draaien in volledig door ons beheerder 19” kasten.

SB_Diensten-Hosting

Website hosting

Wij verlenen deze dienst om onze klanten te voorzien van 1 loket voor al hun ICT diensten. Wij hosten websites en applicaties die door ons zelf worden gebouwd, maar ook websites die door andere zijn gebouwd.

Email hosting (inclusief antivirus en spam control)

Zodra wij beheer hebben over jouw ICT omgeving kunnen wij ook zorgdragen voor de hosting van jouw email. We zullen dan ook zorgen voor een goede anti virus en spam controle, hiervoor maken wij gebruik van een geavanceerd stuk hardware die is geleverd door Barracuda.

Online back-up

SoftTech maakt gebruik van software van VEEAM en Ashay om de dienst online back-up aan te bieden, zodat het wisselen van tapes tot het verleden behoort. Een backup zonder regelmatige controle en monitoring is waardeloos, daarom controleren wij standaard dagelijks alle backups en voeren wij ook regelmatig restore tests van backups uit, hier heeft u dus zelf geen omkijken naar. Daarnaast bieden wij ook disaster recovery oplossingen, zodat in geval van brand of andere natuurrampen u binnen korte tijd weer verder kunt werken. Alle backup data wordt versleuteld verstuurd en opgeslagen in Nederlandse datacentra op eigen en door SoftTech beheerde hardware zodat uw data veilig wordt opgeslagen.

Hosting en online diensten