Slobbe Meat Trading

Slobbe Meat Trading

Slobbe Meat Trading werkt vanuit haar vestigingen in Den Haag en Noordwijkerhout. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige vleesproducten voor diverse restaurants.

SB_Clients-SlobbeMeatTrading-01

Slobbe Meat Trading is sinds 2013 klant bij SoftTech. Leonie Slobbe:Wij waren op zoek naar een ICT-partner met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Na een zoektocht van anderhalf jaar hadden we eindelijk de juiste partij gevonden. We zijn in contact gekomen met SoftTech en hadden direct een goed gesprek met een duidelijke offerte en een uitgebreide toelichting. Dit zorgde voor een goede klik en vertrouwen in SoftTech. De manier waarop zij het beheer zouden aanpakken, sprak ons aan en is daadwerkelijk ook waar gemaakt.

Bereikbaarheid is cruciaal voor onze organisatie. SoftTech zorgt ervoor dat we altijd bereikbaar zijn.

Slobbe Meat Trading heeft een All-in systeembeheer contract bij SoftTech. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech is overgenomen. Wij waren echt op zoek naar een supportdesk waar we altijd terecht kunnen. Wij gaan om vier uur in de ochtend al open. Als er dan iets gebeurt, moeten we wel iemand kunnen bereiken.

Bij SoftTech kunnen we altijd terecht
SB_Clients-SlobbeMeatTrading-02
Leonie Slobbe

Slobbe Meat Trading richt zich vooral op Aziatische restaurants.De sector waarin wij ons bevinden bevat veel gelijknamige restaurants. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk om te weten welke restaurant er belt. Onze outlook is daarom gekoppeld aan het telefoon systeem, zodat we direct zien wie ons belt. Dit is door middel van een VOIP oplossing voor ons gerealiseerd.

Slobbe Meat Trading werkte vanaf twee locaties en twee verschillende netwerken. De wens van Slobbe Meat Trading was om vanuit één netwerk op meerdere locaties te werken. SoftTech heeft dit voor ons gerealiseerd.Dit werd heel goed in kaart gebracht. Tijdens het project maakte het niet uit wie ik aan de lijn kreeg, iedereen wist ervan af.

Voor meer informatie over Slobbe Meat Trading ga naar: www.slobbemeattrading.nl

Slobbe Meat Trading