Supportdeskmedewerker

De ambitie van SoftTech Automatisering is groot, evenals het aantal MKB-bedrijven waar wij voor werken. Onze klantenkring en werkzaamheden groeien en daarom zoeken we versterking voor ons team: een Supportdesk medewerker zonder drempelvrees. Ben jij die persoon die met ons meegroeit?

Over de functie van Supportdeskmedewerker bij SoftTech Automatisering

Als Supportdeskmedewerker is elke werkdag écht anders. Niet alleen omdat de functie-inhoud zo afwisselend is, maar ook de omgevingen die support vragen variëren. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer ondersteun je onze systeembeheerders in de binnen- en buitendienst. Tevens zal je veelal remote beheerwerkzaamheden uitvoeren op ICT-omgevingen van onze klanten. En waar deze baan zich onderscheidt in diversiteit, blijft jouw primaire doel altijd hetzelfde: het creëren van een stabiele technische infrastructuur bij de MKB-bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Jij zorgt samen met je collega’s ervoor dat de klanten van SoftTech Automatisering probleemloos kunnen werken.

Om dit te realiseren lever je support op onder andere de servers, werkstations, verbindingen, VoIP en randapparatuur. Je werkt onder meer met Windows werkstations, Windows Servers, Exchange, SQL, IIS, Office en wisselende, standaard kantoorapplicaties.

Inhoudelijk excelleer je in jouw werk en dit weet je ook zo te presenteren naar onze klanten.

Samen met jouw collega-systeembeheerders werk je aan incidenten en wijzigingen. Ook lever je telefonische support om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Jouw profiel als Supportdeskmedewerker bij SoftTech Automatisering

Met sec MKB-ers in onze klantenkring voel jij je thuis in een klantgerichte omgeving. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zo ontwikkeld dat je uitblinkt in de omgang met onze doelgroep. Dus voordat je solliciteert, bekijk of je onderstaand lijstje met vereisten kunt afvinken:

Dus voordat je solliciteert, bekijk of je onderstaand lijstje met vereisten kunt afvinken:

  • Een afgeronde MBO ICT opleiding, niveau 4
  • Werkervaring in een commerciële omgeving;
    • In een functie zoals junior systeembeheerder of Supportdesk medewerker
    • Waar je hebt gewerkt met Windows servers, Microsoft Exchange, Microsoft softwarepakketten, back-up systemen, werkstations en servers
  • Goede communicatieve vaardigheden en ervaring met telefonisch support
  • Een scherp analytische blik en vindingrijk vermogen
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Voor een ideale woon-werkafstand woon je in Zoetermeer of binnen een straal van 15 kilometer rond Zoetermeer, bijvoorbeeld in Delft, Rotterdam, Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Voorschoten of Alphen aan den Rijn.

Over SoftTech Automatisering

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in systeembeheer en softwareontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen.

Met 25 medewerkers behoort SoftTech tot de midden- en kleinbedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden.

Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek en door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

De beloning voor de Supportdeskmedewerker bij SoftTech Automatisering

Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een goede werkplek en een zelfstandige functie. Plezier in het werk is een belangrijke motivator voor onze medewerkers en is daarom een speerpunt binnen ons werkgeverschap.

Wij bieden een marktconform salaris, wat is afgestemd op jouw kennis, ervaring en talent. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer compleet, zo bieden we een zeer goede pensioenvoorziening, mogelijkheid voor training en een goede reiskostenvergoeding.

Deze vacature jouw nieuwe baan?

Spreekt de vacature Supportdeskmedewerker bij SoftTech Automatisering jou aan? Wil je ons team komen versterken? stuur een email naar het onderstaande e-mail adres of neem telefonisch contact opnemen via 079-5937516.

Stuur je reactie en CV per e-mail naar

Heb je vragen over de vacature? Je kunt jouw vragen per e-mail sturen aan (Vermeld bij aanmelding de titel van deze vacature!) of telefonisch contact opnemen met HR via 079-5937516.


Download deze vacature als PDF: Supportdeskmedewerker
Supportdeskmedewerker
Getagd op: