Lead .NET Developer

Ben jij eraan toe om je senioriteit om te zetten als meewerkend voorman? Ben jij zeer ervaren met C#, .Net en Microsoft MVC? Dan ben jij de Lead Developer waar wij naar op zoek zijn! Als lead developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van high-tech oplossingen voor onze klanten. De verscheidenheid van onze klanten en projecten resulteert in een uitdagende functie als lead developer.

Lead .NET Developer

Ben jij eraan toe om je senioriteit om te zetten als meewerkend voorman? Ben jij zeer ervaren met C#, .Net en Microsoft MVC? Dan ben jij de Lead Developer waar wij naar op zoek zijn!

De verscheidenheid van onze klanten en projecten resulteert in een uitdagende functie als lead developer.

Over de functie

Als lead developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van high-tech oplossingen voor onze klanten. Bij ons wordt complexiteit gecombineerd met diversiteit binnen een kleine organisatie met grote ambities.

Belangrijkste werkzaamheden

  • Het zorgdragen van de technische aspecten bij een project en het technisch managen van de projecten samen met onze projectmanager / productowner
  • Je vertaalt de klantwensen in concrete oplossingen;
  • Het ontwikkelen van oplossingen op zowel het gebied van front-end als back-end, met vooral de nieuwere technologieën;
  • Het uitvoeren van werkzaamheden in een Scrum omgeving.
  • Het communiceren met en begeleiden van collega’s;
  • Het communiceren met opdrachtgevers voor projecten waar je aan werkt.

 

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken wij graag kennis met jou!

Met de complexiteit en diversiteit die bij deze functie komt kijken, is het een must dat je veel ervaring hebt met ASP.NET, C#, MVC en SQL en dat je tegelijkertijd flexibel bent.

Jouw inzicht, logisch denkvermogen en teamspirit vul je aan met:

  • Een afgeronde HBO of WO studie, bij voorkeur informatica
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare programmeer ervaring (ASP.NET, C#, MVC, SQL)
  • Je bent klantgericht, creatief en proactief
  • Je kan goed luisteren en bent communicatief vaardig

Voor een ideale woon-werkafstand woon je in Zoetermeer of binnen een straal van 15 kilometer rond Zoetermeer, bijvoorbeeld in Delft, Rotterdam, Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Voorschoten of Alphen aan den Rijn.

Over SoftTech Automatisering

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in systeembeheer en softwareontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen.

Met 25 medewerkers behoort SoftTech tot de midden- en kleinbedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden.

Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek en door het enthousiasme van het team.

De beloning voor de Lead .NET Developer bij SoftTech Automatisering

Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een goede werkplek en een zelfstandige functie. Plezier in het werk is een belangrijke motivator voor onze medewerkers en is daarom een speerpunt binnen ons werkgeverschap.

Wij bieden een marktconform salaris, wat is afgestemd op jouw kennis, ervaring en talent. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer compleet, zo bieden we een zeer goede pensioenvoorziening, mogelijkheid voor training en een goede reiskostenvergoeding.

Deze vacature jouw nieuwe baan?

Spreekt de vacature Lead .NET Developer bij SoftTech Automatisering jou aan? Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een email naar het onderstaande e-mail adres of neem telefonisch contact op.

Stuur je reactie en CV per e-mail naar vacature@softtech.nl
Download hieronder de vacature op PDF formaat.

Vacature Lead .NET Developer