Ticketveiling VoucherScan

De voucher scan app is een app waarmee aanbieders van Ticketveiling.nl de geldigheid van een voucher kunnen controleren. De voucher scan is te downloaden in de App store en Google play store.

  1. De codes op de voucher controleren met de codes uit de veiling
  2. Geldigheidsduur van de voucher controleren
  3. Aanbieders van de veilingen kiezen zelf hoe ze de vouchers innemen
Vrijblijvend advies

Apple IOS & Android

De voucher scan app is een app waarmee aanbieders van Ticketveiling.nl de geldigheid van een voucher kunnen controleren. Wanneer een consument een veiling wint, ontvangen zij een voucher met QR-code. Aanbieders van de veilingen kiezen zelf hoe ze de vouchers innemen. Vanuit Ticketveiling.nl wordt de service van een voucher scan app geboden waarmee het eenvoudig mogelijk is de geldigheid van de vouchers te controleren. De voucher scan is te downloaden in de App store en Google play store.

ticketveiling-voucherscan-app-mockup-a01
ticketveiling-voucherscan-app-mockup-a02

Werking van de app

De inloggevens zijn gekoppeld aan de veiling van de aanbieder. Zo weet de voucher scan app welke gegevens horen bij de vouchers die gescand gaan worden. De voucher scan app kan hierdoor: - De codes op de voucher controleren met de codes uit de veiling. Wanneer er geen match is met de codes op de voucher en de codes uit de veiling toont de app hier een melding van. - De geldigheidsduur van de voucher controleren. Wanneer de voucher is verlopen (niet meer geldig) toont de app hier een melding van. - De codes van de vouchers controleren op geldigheid. Wanneer een voucher al eerder is ingeleverd of gescand is toont de app hier een melding van.