Ticketveiling.nl

Na een duurzame relatie van 9 jaar is Ticketveiling ver genoeg om de stap naar een eigen ontwikkelgroep te maken. SoftTech is er trots op dat Ticketveiling van een startup gegroeid is naar één van de marktspelers in 2020!

  1. Duurzame relatie (al 10 jaar)
  2. Geavanceerde veilingsite, gemaakt met Sitefinity CMS, C#.NET, MSSQL, PHP, WCF/WS
  3. Schaalbaar bij hoge bezoekers aantallen.
Vrijblijvend advies

Ticketveiling.nl is dé veilingwebsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Op Ticketveiling.nl worden tickets voor onder andere sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten en vakanties tegen opbod geveild. Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks het aanbod en biedt ook een ruime selectie producten en fashion aan.

ticketveiling-a02

Van een klein begin naar landelijke bekendheid

Wat in 2011 begon als een veilingwebsite met een klein aanbod aan veilingen is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite waar dagelijks duizenden consumenten winnaar zijn!

Progress Sitefinity CMS

SoftTech is een officiële Sitefinity Partner en heeft met succes de Ticketveiling.nl website opgebouwd in het Sitefinity CMS. Het CMS biedt standaard verschillende modules voor responsive websites en e-mailcampagnes waardoor Ticketveiling zelf alle content kan inregelen.

ticketveiling-a03

SoftTech kan ook jou startup laten groeien

Bent u ook geïnteresseerd hoe SoftTech kan helpen in de groei van uw businessplan en de eventuele transitie naar een eigen ontwikkelgroep?  Start gerust een chat en wij helpen je verder, dat is ons vak. Een kennismaking verplicht je tot niets.