Experts in Maatwerk


Wij hebben een passie voor het ontwikkelen van innovatieve software oplossingen, Of het nu gaat om kleine aanpassingen van bestaande software of een gloednieuwe applicatie. SoftTech vind altijd de beste software oplossing, één die kosten bespaart en nieuwe kansen creëert. Onze klantgerichte aanpak, breed scala aan diensten en ervaren medewerkers maken ons de ideale partner voor elke klus.

Ecommerce E-commerceSoftTech is een ervaren partner voor al uw middelgrote tot grote e-commerce projecten. Wij bieden advies, ondersteuning en diensten te beginnen met de planning, het traject naar livegang en het lopende onderhoud en ondersteuning.

Lees verder!
MobileApps Mobiele applicatiesWij ontwikkelen apps vooral voor interne doeleinde. Voor veel bedrijven kan een app een ongelofelijke meerwaarde zijn.

Lees verder!
3rd Party 3rd party integrationWij zijn een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van koppelingen met externe partijen. Al jarenlang helpen wij onze klanten door verschillende 3rd party software systemen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Lees verder!
BackOffice BackofficeIn de backoffice van een bedrijf wordt vaak zo efficiënt mogelijk gewerkt om zo kosten te kunnen besparen. Software applicaties die helemaal zijn afgestemd op jouw bedrijf kunnen daar bij helpen.

Lees verder!
Scrum ScrumScrum een methode om het werkproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Scrum biedt daarnaast een uitkomst bij projecten die moeilijk in te plannen zijn.

Lees verder!
Software maintenanceSoftware die gebouwd wordt, moet ook onderhouden worden. Er kunnen foutjes in de software zitten, wensen kunnen veranderen of de randvoorwaarden waaronder de software oorspronkelijk gebouwd is, kunnen veranderen.

Lees verder!