SoftTech Team


Ons gedreven team medewerkers is één van onze voornaamste troeven. Pas wanneer de klus is geklaard en onze klant tevreden is, zijn wij gerust. Ontdek welke gezichten er achter het SoftTech logo schuilen. Aangenaam kennismaken! Blauw omlijste collega's horen bij systeembeheer, de groene horen bij software ontwikkeling en geel is onze directie en ondersteunend personeel.

Thijs Kuperus

Ik ben Thijs Kuperus, vergroeid met SoftTech! Ik ben zeer actief op de afdeling Software Ontwikkeling, maar als oprichter van SoftTech bemoei ik me toch wel met alles. Ik ben een gepassioneerde ICT’er en heb een zeer brede interesse. Ik spar graag met onze techneuten op zowel software projecten als netwerk beheer projecten. Ik vermoed dat mijn gewaardeerde collega’s dat soms wel iets teveel vinden 😉 Uiteindelijk is elk aspect van SoftTech een uitdaging en streef ik ernaar om met de teams de hoogst mogelijke kwaliteit en tevredenheid te realiseren.
Thijs Kuperus, Directeur

Directeur

Marco Jansen

Hoi, ik ben Marco getrouwd met Nicole en vader van 4 kinderen. Ik ben zeer actief in het verenigingsleven (voetbal) en beoefen deze sport al jaren in de zaal. Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij SoftTech en ben al 25 jaar actief in de ICT. Wanneer ben ik nu echt tevreden? Als onze klanten, mede door toedoen van ons team, zonder problemen gebruik kunnen maken van hun ICT omgeving.
Marco Jansen, Manager

Manager

Onno de Winter

Onno de Winter, Supportdesk medewerker

Supportdesk medewerker

René Poot

Hoi Ik ben Rene, samenwonend en heb nog geen kinderen. Mijn karakter is te beschrijven als: geduldig, sociaal, vrolijk, ondernemend. Waar ik zeer gepassioneerd over ben of veel energie van krijg zijn, uitdagingen en het onbekende en probeer ieder persoon ten alle tijden te helpen.
René Poot, Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Nancy Verkerk

Sinds 2014 werkzaam als projectmanager Software ontwikkeling. Gedreven voor en door mensen en daarbij altijd op zoek naar de optimale balans tussen kwaliteit, planning en budget. Ik hou van afwisseling en met een diversiteit aan klanten en de snel ontwikkelende wereld van IT verveel ik mij nooit! Een idee tot leven zien komen met behulp van op maat gemaakte software, dat blijft mooi.
Nancy Verkerk, Project Manager

Project Manager

Robin Ketting

Na vele consultant opdrachten bij onder andere Shell, Philips en Boskalis nu sinds oktober 2017 als Lead .NET Developer werkzaam bij het ontzettend leuke SoftTech. Hier kan ik mij helemaal uitleven in het ontwikkelen van nieuwe- en onderhouden van bestaande software, kan ik teams aansturen en mijn kennis overdragen. De meeste voldoening haal ik uit het creatieve aspect, moeilijke problemen ombuigen naar een uitdaging en daarmee de klant servicen. Mijn kennis is vrij breed van databases via azure (cloud) naar webbased-, windows- of mobile applicaties. Ook MS Office heeft voor mij weinig geheimen. Ik ben getrouwd, heb een dochter van 21, en een hele beestenboel. Ik hou van modelbouw, muziek maken, bingwatchen en films, gezellig met familie samenzijn en lekker eten.
Robin Ketting, Senior  Developer

Senior Developer

Mikel Buissink

Mikel Buissink, Senior Front-end Developer

Senior Front-end Developer

Bert van Stam

Bert van Stam, Junior Developer

Junior Developer

Erik Hendriks

Hallo, mijn naam is Erik Hendriks (Junior developer). Ik heb een passie voor het ontwikkelen van software en bent ontzettend enthousiast dat ik dit bij SoftTech in mag zetten. Het motiveert mij enorm wanneer een klant tevreden is met de geboden oplossing. In mijn vrije tijd houdt ik me bezig met het maken van muziek, ontwikkelen van video games en natuurlijk ook gamen met vrienden.
Erik Hendriks, Junior Developer

Junior Developer

Mark van der Weide

Ik heet Mark, getrouwd en een trotse vader van een zoon. Uitdagingen en kansen pak ik het liefst aan door eerst een goede analyse te maken om zo doeltreffend te kunnen werken aan een goede oplossing. Naast mijn werk krijg ik veel energie van op pad gaan met mijn gezin, wielrennen en muziek maken.
Mark van der Weide, Directeur

Directeur

Gerald de Rijke

Gerald de Rijke, Senior Systeembeheerder

Senior Systeembeheerder

Saddik Hossainy

Saddik Hossainy, Jr Systeembeheerder

Jr Systeembeheerder

Vincent Timmers

Vincent Timmers, Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Danny Koppenol

Ik ben Danny en ik woon samen met mijn vriendin al een paar jaar in Loosduinen (Den Haag). Al sinds 2012 help ik met veel plezier mee aan de software die SoftTech maakt voor diverse klanten. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met muziek maken, reizen en lekker eten. (cliché hé?!) 😉
Danny Koppenol, Medior Software Developer

Medior Software Developer

Nicolae Chiran

Hi! I’m Nicolae and I live in Den Haag. I’m a joyful and enthusiastic Romanian and I’m part of the SoftTech development team since 2014 and I enjoy very much what I’m doing here. I do general programming, but I recently am oriented more to mobile apps developing. I like Netherlands, the trains, traveling, biking, reading.
Nicolae Chiran, Medior Software Developer

Medior Software Developer

Patrick Kooman

Hoi, ik ben Patrick, een ervaren allround .Net developer die moeilijk kan kiezen tussen web en desktop als favoriete programmeer omgeving. Ik ben geduldig en werk secuur. Dat is ook een goede combinatie voor het spelen van stealth games! Ik woon samen met mijn vriendin en onze poes, houd van gezond eten en loop regelmatig hard.
Patrick Kooman, Senior Software Developer

Senior Software Developer

Rick Nijsse

Rick Nijsse, Junior Developer

Junior Developer

Els van Proosdij

Administratief medewerkster bij SoftTech sinds 2011. Hobby’s: sjamanendrums bouwen, lezen, paarden, wandelen
Els van Proosdij, Administratief medewerkster

Administratief medewerkster

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg, Senior Systeembeheerder

Senior Systeembeheerder

André Mud

Ik heet André Mud, ik woon samen met mijn vriendin Marissa in Alphen aan den Rijn. Mijn karakter is te beschrijven als hulpvaardig, doorzettend, kalm en eerlijk. Waar ik mij zeer betrokken bij voel is het helpen van verschillende klanten in de diverse omgevingen en zorgen dat deze tevreden zijn over de geboden oplossingen.
André Mud, Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Patrick van Amrooij

Patrick van Amrooij, Manager

Manager

Kristian Williams

I’m a British expat who moved to the Netherlands in 2010 and live in Den Haag. I started working at Softtech in 2012 as a Software Developer and really enjoy the variety of jobs we do here. I love the multi-national team we have. With it’s wide range of experiences it is a great place for learning, as well as teaching, new skills. In my spare time I enjoy app development and (mostly PC) video games.
Kristian Williams, Senior Software Developer

Senior Software Developer

Joert Edink

Hoi ik ben een Frontend developer bij SoftTech wat betekent dat ik me graag bezig houd met het ontwerpen van websites. Verder ben ik geïnteresseerd in zo’n beetje alles wat met design te maken heeft. In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met muziek, en dan vooral met het bespelen van de ukulele.
Joert Edink, Senior Designer

Senior Designer

Rien Hommel

Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Softtech als developer. Geboren en getogen in Zeeland, heeft mijn vrouw mij naar Gouda kunnen lokken waar ik nu met haar samen woon (ze haalt de Zeeuw uit Zeeland, maar Zeeland haal je niet uit de Zeeuw!). Ik vind het leuk om nieuwe technieken te leren en zo te puzzelen aan iets waar ik mijn grenzen mee kan verleggen en mee te denken met de klant om iets te bouwen waar deze tevreden mee is. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met games, H.E.M.A. en Warhammer (NERD!).
Rien Hommel, Medior  Software Developer

Medior Software Developer

Thomas Nieuwenhuizen

Thomas Nieuwenhuizen, Junior Developer

Junior Developer