Ben jij tevreden?

Hoe goed is je systeembeheerder? Vaak is dat moeilijk te bepalen omdat je gewoonweg niet beter weet. Wij vinden het belangrijk dat je IT-omgeving zo goed mogelijk werkt. Gebruik onze systeembeheerder-review-tool en krijg beter inzicht in wat je van een goede systeembeheerder mag verwachten.

  1. Beoordeel jouw systeembeheerder
  2. Duidelijk inzicht in je huidige situatie 
  3. Toe aan verbetering? Maak vrijblijvend een afspraak

De volgende stap in systeembeheer

Een goede systeembeheerder gaat verder dan het beheren van apparatuur, hij ondersteunt ook mensen. De productiviteit van bedrijven is voor een steeds groter deel afhankelijk van een goed werkende IT-omgeving, die perfect is afgestemd op de mensen die er mee werken. Met onze proactieve werkwijze voorkomen wij problemen in plaats van dat wij deze oplossen.

SoftTech verzorgt voor een groot aantal bedrijven systeem- én netwerkbeheer op afstand. Het houdt hier nog niet op, want ook voor automatisering, cloud oplossingen, migraties en IT managementprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zouden zomaar eens jouw perfecte partner kunnen zijn.

Beoordeel jouw systeembeheerder

Deze beoordeling is gemaakt op basis van de principes die SoftTech heeft en op basis waarvan SoftTech vind dat elke zichzelf respecterende systeembeheerder met zijn klanten en hun infrastructuur om moet gaan. Beantwoord onderstaande vragen om duidelijk inzicht te krijgen in je huidige situatie, het resultaat wordt direct op de pagina getoond.

sb-beoordeling-star-00

Wij kennen jouw IT-organisatie

Wij kennen jouw IT-organisatie

Bedrijven worden in de kern steeds meer IT-bedrijven. Kijk maar naar je eigen organisatie. Meer devices, alle services in de cloud, een goed crm-systeem en een gedeelte van het klantcontact wordt soms zelfs overgenomen door techniek. In het geval van een calamiteit, zoek je dan een partij die snapt dat iedere organisatie anders is en dat iedere minuut telt. Je zoekt een systeembeheerder die simpelweg weet wat er in jouw organisatie speelt en jouw IT systemen van binnenuit kent. Je zoekt SoftTech.

De volgende stap nemen met SoftTech als jouw systeembeheerder?