ICT Automatisering

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken. Misschien kun je uit de voeten met standaard softwareoplossingen, maar de kans is groot dat je zoekt naar een slimmere vorm van kantoorautomatisering.

 1. Meer dan 20 jaar ervaring
 2. Optimaliseer bedrijfsprocessen
 3. Hoe ingewikkeld ook: wij koppelen alles

ICT Automatisering: de mogelijkheden zijn eindeloos

ICT automatisering en kantoorautomatisering in Nederland ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Kijk alleen al naar de backoffice van jouw organisatie. Daarin wordt constant gestreefd naar een efficiëntere en effectievere manier van werken om zo kosten te besparen. Het hebben van de juiste softwareapplicaties is hierbij cruciaal. Applicaties die helemaal afgestemd zijn op jouw bedrijf en interne en externe processen helpen daarbij. En heb je die applicaties nog niet, dan is het lekker samenwerken met een partij die van jouw ICT automatisering – hoe complex ook - hun uitdaging maakt.

Backoffice automatisering

De backoffice verdient slimme kantoorautomatisering

Investeren in ICT automatisering is een eenmalige uitgave waar je jarenlang voordeel van hebt. Zeker wanneer je organisatie groeit, medewerkers met de dag meer taken krijgen of soms zelfs taken moeten doen die niet bij hun werk horen. Automatiseren blijkt vaak de oplossing. Op een slimme manier nemen systemen handelingen van medewerkers over, waardoor ze meer tijd over houden om hun overige werk goed te kunnen doen.

 1. Optimaliseer bedrijfsprocessen
 2. Onderscheid je van de concurrent
 3. Kies voor naadloze aansluiting bij jouw wensen

ICT automatisering & 3rd party integration

SoftTech is een betrouwbare en ervaren partner op gebied van koppelingen met externe partijen. Al jarenlang helpen wij onze klanten door verschillende 3rd party softwaresystemen perfect op elkaar te laten aansluiten. We hebben de juiste knowhow om programma’s naar keuze te koppelen op de meest effectieve en veilige manier. Welke programma’s dat ook zijn. Je kunt op ons rekenen.

 1. Meer dan 20 jaar ervaring
 2. Hoe ingewikkeld ook: wij koppelen alles 
 3. Veilig, betrouwbaar en efficiënt
3rd party integration
Systeem Maintenance

Software-onderhoud

Software die gebouwd wordt, moet ook onderhouden worden. Soms veranderen de wensen of randvoorwaarden waaronder de software oorspronkelijk gebouwd is. Af en toe sluipt er een foutje in een systeem. Weet dat je in al dit soort gevallen op ons kunt rekenen. SoftTech is niet alleen jouw partij bij de start en uitvoering van kantoorautomatisering, maar vervult ook daarna een belangrijke rol. Gevraagd en ongevraagd. Samen met de klant bewegen we mee met de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Daarmee zorgen we dat jij altijd up-to-date bent, behoeden we je voor het maken van de verkeerde keuzes en trekken we tijdig aan de bel als we zien dat zaken slimmer of beter kunnen.

 

 1. Duurzaam samenwerken
 2. ICT-innovatie & branchekennis verenigd
 3. Inventarisatie, realisatie en onderhoud

Switchen van softwareleverancier

Soms heb je je software ergens laten ontwikkelen, maar verloopt de samenwerking met de gekozen partij stroef. Weet dan dat wij het onderhoud van het softwarepakket kunnen overnemen. We hebben in de ruim 20 jaar dat we actief zijn, meerdere keren het onderhoud voor onze klanten overgenomen. Een complexe discipline. Onze specialisten zijn flexibel en bedreven in verschillende ontwikkelmethodieken en -talen, waardoor het mogelijk is om het onderhoud over te nemen en om te buigen naar een werkbare situatie.

 • Incase en Livis

  SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is. Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…

  Lees meer over de samenwerking met SoftTech