Kun jij blind vertrouwen op je systeembeheer?

Voor veel ondernemers is de IT-omgeving de basis van hun bedrijf. Hierdoor is de systeembeheerder een van de belangrijkste krachten binnen de organisatie. Bij SoftTech vinden wij dat dit een onzichtbare kracht moet zijn. Zodat je blind op je IT-toepassingen kunt vertrouwen en je bezig kunt houden met belangrijkere zaken.

  1. Hoe goed is jouw systeembeheer écht geregeld? Doe de 3 minuten check.
  2. Wél tevreden met je systeembeheerder maar niet met wat je betaalt? Doe de kostencheck.

De 3 minuten check

Hoe denk je dat je systeembeheer is geregeld? Klik op een van de vier opties, doe de 3 minuten check en zie direct hoe je er (echt) voor staat. En nee, je hoeft je e-mailadres nergens in te vullen voor de resultaten, die krijg je direct te zien.

Geen zin of tijd voor de check?
Bel dan met een van onze experts: 079 - 303 01 17 óf start direct een .

Eén aanspreekpunt voor al je IT-oplossingen

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – voor een ondernemer dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed systeembeheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

systeem-helpdesk-a01
sb-drieluik-kostencalculator

Een Systeembeheerder
voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige netwerkbeheerder".

Bereken onze kosten

Werkwijze Support Desk

Ons support desk team helpt jouw en je collega’s weer op weg als een computer of netwerk het niet doet.  Wij houden van korte communicatie lijnen: ons team van ervaren ICT-specialisten pakt je vraag of probleem direct op.

SoftTech Support Desk

Zowel voor de MKB-er als de multinational

SoftTech is sinds 1998 de vaste ICT-partner voor talloze organisaties. Van een Amerikaanse klant met billboards in 43 staten, een groothandel voor gebruiks- en verbruiksartikelen in de logistieke sector, tot een belastingadviseur, bij SoftTech helpen wij iedere klant hun IT zó in te zetten en vorm te geven dat de organisatie daar maximaal voordeel van heeft.

…en SoftTech doet meer

Niet alleen zijn wij voor een groot aantal bedrijven partner voor het systeem- en netwerkbeheer, maar ook op een breder niveau nemen wij organisaties werk uit handen: Automatisering, cloudoplossingen, migraties en IT-managementprojecten, allemaal zaken die wij tot een van onze expertises rekenen. Diensten die ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos aan het werk zijn én blijven, zodat zij zich geheel op hun eigen onderneming kunnen richten. 

Wij kennen jouw IT-organisatie

Systeembeheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen

icon-reCaptchaDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.