Slider-Home-Ticketveiling-VoucherScan-App_01

Over SoftTech

Wij hebben al meer dan 15 jaar ruime ervaring in systeembeheer en software ontwikkeling.

Meer Info!
Slider-Home-Blue-Website_01

Teamwork!

Ons gedreven team medewerkers is één van onze voornaamste troeven.

Meer Info!
Slider-Home-Safescan-Website_01

Fun & games

Zowel vanuit SoftTech zelf als vanuit de teams wordt regelmatig iets georganiseerd.

Meer Info!

Welkom bij werken bij SoftTech


SoftTech is een organisatie met een sterke specialisatie in twee richtingen: systeembeheer voor het Midden en Klein Bedrijf en Maatsoftware ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie kan vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. SoftTech denkt met je mee, we kijken niet alleen naar het heden maar ook naar de toekomst. Door een nauwe samenwerking komen wij tot verrassende innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van jouw bedrijf ten goede zullen komen.

PortfolioSoftTech_01

Enkele voorbeelden van onze klanten en projecten: Ticketveiling (volledige automatisering), Clear Channel Outdoor (voor 17 landen reclameborden / abri’s interactief gemaakt) en AXP (Systeembeheer en clouddiensten). Meer info: kijk op onze portfolio

Met 22 medewerkers behoort SoftTech tot de kleinbedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden.

Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek en door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

Een greep uit onze klanten