Lead .NET Developer bij SoftTech in Zoetermeer

Ben jij eraan toe om je senioriteit om te zetten als meewerkend voorman? Ben jij zeer ervaren met C#, .Net en Microsoft MVC? Dan ben jij de Lead Developer waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als Lead Developer

vacature .net

Als lead developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van high-tech oplossingen voor onze klanten. De verscheidenheid van onze klanten en projecten resulteert in een uitdagende functie als lead developer. Bij ons wordt complexiteit gecombineerd met diversiteit binnen een kleine organisatie met grote ambities. Belangrijkste werkzaamheden:

  • Het zorgdragen van de technische aspecten bij een project en het technisch managen van de projecten samen met onze projectmanager / productowner
  • Je vertaalt de klantwensen in concrete oplossingen;
  • Het ontwikkelen van oplossingen op zowel het gebied van front-end als back-end, met vooral de nieuwere technologieën;
  • Het uitvoeren van werkzaamheden in een Scrum omgeving.
  • Het communiceren met en begeleiden van collega’s;
  • Het communiceren met opdrachtgevers voor projecten waar je aan werkt.

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken wij graag kennis met jou!

Met de complexiteit en diversiteit die bij deze functie komt kijken, is het een must dat je veel ervaring hebt met ASP.NET, C#, MVC en SQL en dat je tegelijkertijd flexibel bent.

Jouw inzicht, logisch denkvermogen en teamspirit vul je aan met:

  • Een afgeronde HBO of WO studie, bij voorkeur informatica;
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare programmeer ervaring (ASP.NET, C#, MVC, SQL);
  • Je bent klantgericht, creatief en proactief;
  • Je kan goed luisteren en bent communicatief vaardig

Voor een ideale woon-werkafstand woon je in Zoetermeer of binnen een straal van 30 kilometer rond Zoetermeer, bijvoorbeeld in Delft, Rotterdam, Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Voorschoten of Alphen aan den Rijn.

OverSoftTech_01

Wie zijn wij?

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in softwareontwikkeling en systeembeheer voor het Midden- en Kleinbedrijf. In 2014 hebben we een aantal grote internationale bedrijven mogen verwelkomen als klant. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen.

Enkele voorbeelden van onze klanten en projecten: Ticketveiling (volledige automatisering) en Clear Channel outdoor (voor 17 landen reclameborden / abri’s interactief gemaakt). Klik hier voor meer info

Met 30 medewerkers behoort SoftTech tot de kleinbedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden.

Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek en door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

OverSoftTech_02

Wij bieden

Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een goede werkplek en een zelfstandige functie. Plezier in het werk is een belangrijke motivator voor onze medewerkers en is daarom een speerpunt binnen ons werkgeverschap.

Het carrièreniveau waarop je bij ons als developer start, stemmen we af op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt. Dit carrière niveau is direct ook de graadmeter waarmee jouw salaris wordt bepaald. Het salaris is marktconform.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer compleet waaronder een bovengemiddelde pensioenvoorziening.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarom voldoende opleidings- en training mogelijkheden.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Download deze vacature als PDF:
Lead .NET Developer

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met HR van SoftTecht op telefoonnummer +31 79 593 75 16. of mail naar het onderstaande adres (Vermeld bij aanmelding de titel van deze vacature!)

Lead .NET Developer
Getagd op: