Nieuws


Van idee naar succesvolle ondernemingHet inzetten van sociale media voor kleine bedrijven is een effectieve maar vooral een voordelig manier om je klanten te bereiken. Nadeel is dat het veel tijd kan kosten, daarom 7 tijdbesparende tips.

Lees verder!
Testen van je websiteNieuwsbrief Mei 2017 Testen van je website. Daar staat ie dan, een compleet nieuwe website. Vol met de nieuwste functies en afgewerkt met de fijnste designtechnieken. Maar zoals altijd komt er in een later tijdstip nieuwe functionaliteit bij.

Lees verder!
Sociale media voor kleinere bedrijvenHet inzetten van sociale media voor kleine bedrijven is een effectieve maar vooral een voordelig manier om je klanten te bereiken. Nadeel is dat het veel tijd kan kosten, daarom 7 tijdbesparende tips.

Lees verder!
De voordelen van een intranetIntranetten - interne websites voor organisaties - zijn een populaire manier voor bedrijven om intern te communiceren.

Lees verder!
Overheidssubsidie voor een vernieuwend projectSoftTech Softwareontwikkeling gaat samen met Geopoint Systems BV beginnen aan een revolutionair project. Het concept zal bodemonderzoek naar nieuwe hoogte brengen.

Lees verder!
De ICT trends voor 2017In dit artikel pakken we de glazen bol op om de ICT trends van 2017 te voorspellen.

Lees verder!
Welke bedrijven bezoeken mijn site?Google analytics kan heel veel, maar een van de handigste tools zit eigenlijk een beetje verstopt. Met Google Analytics kun je achterhalen welke bedrijven je site bezoeken.

Lees verder!
Waarom een responsive website?Schermformaten zullen altijd veranderen, dus het is belangrijk dat uw website zich kan aanpassen aan elk schermformaat.

Lees verder!
Nieuwsbrief Tips & Tricks: deel2E-mail is nog steeds één van de meest krachtige middelen om je relaties op de hoogte te houden van je producten, diensten en service.

Lees verder!
Nieuwsbrief Tips & Tricks: deel1E-mail is nog steeds één van de meest krachtige middelen om je relaties op de hoogte te houden van je producten, diensten en service.

Lees verder!
Mobiele apps voor het MKBElke startende ondernemer regelt de kleine maar noodzakelijke taken vaak zelf, uit kosten besparing of omdat het zo gepiept is. Wanneer een bedrijf groeit kunnen dit soort kleine taken exponentieel toenemen.

Lees verder!
MKB in the cloudDe cloud is inmiddels een bekend fenomeen, vooral grote bedrijven gebruiken cloud-diensten. Het gebruik van de cloud neemt echter af met de bedrijfsomvang.

Lees verder!
KantoorautomatiseringElke startende ondernemer regelt de kleine maar noodzakelijke taken vaak zelf, uit kosten besparing of omdat het zo gepiept is. Wanneer een bedrijf groeit kunnen dit soort kleine taken exponentieel toenemen.

Lees verder!
Cyptolocker VirusHet Cryptolocker virus heeft ook in Nederland voor veel heisa gezorgd. Een virus met de naam ‘Locky’ verspreidt zich sinds de afgelopen weken via Word- en Excel-bestanden in e-mails.

Lees verder!
Je nieuwe website is klaar! En nu?Vaak denken mensen dat wanneer de E-commerce website live staat de missie volbracht is en men gewoon achter over kan leunen terwijl het geld via de gloednieuwe website binnen stroomt. Onze ervaring leert dat dit zelden de realiteit is.

Lees verder!
Radicaal of evolutionair redesign?Bij een re-design van een website denken mensen vaak aan een complete metamorfose, maar dit is niet altijd noodzakelijk. Je kan namelijk ook met kleine stappen verbeteringen aanbrengen. Dat heet evolutionair (re)design.

Lees verder!
HotjarHotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je, kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. Onze ervaring heeft ons geleerd dat aannames een enorme valkuil kunnen zijn.

Lees verder!
Sneller afbeeldingen maken voor jouw websiteVisuele elementen zijn van groot belang voor de uitstraling van een bedrijf. Of het nu gaat om het creëren van sociale media updates, blog posts of het juiste plaatje op jouw website.

Lees verder!
SHA1 SSL-certificatenWerk je nog met een verouderd SHA1 SSL-certificaat voor de beveiligde verbinding met jouw website? Let dan op, want Google beschouwt deze vanaf heden als onveilig.

Lees verder!
Overstappen op Windows 10Wij kunnen je helpen met de beslissing of een overgang naar Windows 10 interessant en goed is. Vooraf aan zo’n overgang zal er gezamenlijk namelijk goed gekeken moeten worden of uw applicaties en/of hardware voldoet aan de eisen van Windows 10.

Lees verder!