Over SoftTech


SoftTech is een organisatie dat zich sterk heeft gespecialiseerd in twee richtingen: systeembeheer voor het Midden en Klein Bedrijf en Maatsoftware ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie kan vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. SoftTech denkt met je mee, wij kijken niet alleen naar het heden maar ook naar de toekomst. Door een nauwe samenwerking komen wij tot verrassende innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van jouw bedrijf ten goede zullen komen.

MissieWij zijn een loyale, eerlijke ICT partner die bovenal relaties wil helpen de ICT zo in te zetten dat hun organisatie hier maximaal profijt van heeft.

Lees verder!
VisieAutomatisering biedt organisaties de mogelijkheid om het werken leuker te maken. Medewerkers gaan met plezier naar hun werk als de samenwerking met de automatisering op een goede manier verloopt. Je wilt als medewerker iets toevoegen aan de organisatie waar je voor werkt.

Lees verder!
SoftTech GroepSoftTech is onderdeel van een groep. Naast onze nationale activiteiten zijn wij ook actief op de internationale markt.

Lees verder!