Visie SoftTech Automatisering B.V.

Automatisering biedt organisaties de mogelijkheid om het werken leuker te maken. Medewerkers gaan met plezier naar hun werk als de samenwerking met de automatisering op een goede manier verloopt. Je wilt als medewerker iets toevoegen voor de organisatie waar je voor werkt. Dat kan alleen als je de juiste technische hulpmiddelen tot je beschikking krijgt. Vanuit de thuis situatie en van berichten in de krant en verhalen op televisie en uiteraard de fantasie verhalen in de film krijgen medewerkers een beeld van de mogelijkheden. De medewerker verwacht in zijn eigen leven dus ook op zijn werk op de een of andere manier gebruik te kunnen maken van deze technische tools.

Grote bedrijven overspoelen de markt met nieuwe mogelijkheden, tools, programma’s en oplossingen. Er is vaak specialistische kennis nodig om de mogelijkheden die de markt biedt toe te passen binnen de omgeving van de organisatie. Hier is veel kennis voor nodig. Die kennis is vaak niet volledig aanwezig bij de organisatie.

Daarom worden organisaties in de toekomst steeds meer afgerekend op hoe goed en efficiënt nieuwe technieken worden doorgevoerd binnen de organisatie en hoe goed die middelen hun werk doen binnen de organisatie.

Visie
Getagd op: