Clear Channel NFC app

Voor adverteerders en aanbieders van advertenties is het van groot belang dat geïnteresseerden snel kunnen schakelen tussen een advertentie en een eventuele aankoop. De Clear Channel NFC-app is ontworpen voor interactie tussen een advertentiebron en potentiële klanten.

  1. NFC & QR technologie
  2. Dynamische inrichting voor aanpassingen
  3. Integratie met sociale media

NFC & QR techniek?

Hoe werkt NFC en QR-techniek in de praktijk? Een voorbeeld: Aan abri’s in de openbare ruimte wordt aan een NFC of QR-tag bevestigd. Door de code te scannen met een smartphone, wordt de geïnteresseerde naar een online omgeving geleid waarmee een advertentie aan dynamiek wint en zelfs interactie met een potentiële klant kan aangaan.

clearchannel-nfc-app

Oplossing op maat

Voor het uitlezen van de QR-codes en NFC-techniek ontwikkelde SoftTech een special app waarmee klanten in een handomdraai met hun smartphone naar de extra content kunnen surfen. Hierdoor wordt een stilstaande reclame dynamisch met speciaal ingerichte websites.

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.