Kyocera Printabonnement

Voor het Japanse Kyocera, gespecialiseerd in elektronica en vooral printers, heeft SoftTech een startup e-commerce website gemaakt: Op www.printabonnement.nl is het mogelijk om printers in abonnementsvorm af te nemen.

  1. Kostenbesparende startup e-commerce website
  2. Uit te breiden bij succes
  3. Gebouwd met Magento CMS

Klein beginnen

Het verkopen van printers via een abonnement was een Kyocera-primeur, dus vooronderzoek was hiervoor belangrijk. Voor Kyocera heeft SoftTech een speciaal traject bedacht, waarvan de eerste stap het opzetten van een simpele e-commerce webshop was. Als blijkt dat het idee succesvol is, kan verder worden gebouwd aan meer mogelijkheden en automatiseringen.

Magento CMS?

Magento wordt meestal gekozen door ondernemers die volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Magento is ideaal als een webshop de mogelijkheid moet hebben om te kunnen worden uitgebreid. Er zijn veel modules en extensies beschikbaar voor Magento, waarvan sommigen gratis en andere tegen betaling.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug