River7 Webshop

River7 staat bekend om zijn hoge kwaliteit producten, die zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van professionele en recreatieve vissers te voldoen. Ook aan ICT worden de hoogste eisen gesteld. Om die reden heeft River7 SoftTech als haar ICT-partner gekozen. Lees hier meer over de samenwerking tussen River7 en SoftTech.

Over River7

Willem neemt vissers vanuit de hele wereld mee naar de 7 rivieren in het benedenrivierengebied. Een visdag is voor Willem niet zomaar een paar uur vissen, maar een avontuur op zich. Vanuit die rijke ervaring en harstocht voor het sportvissen is Willem, samen met Jochem Myer, River7 gestart; een sportvismerk waarin het leven voor de sportvisserij op een duurzame wijze wordt verankerd.

Kernwaarden van River7 zijn innovatie met passie en het hebben van oog voor de omgeving. Met River7 volgen en leven Willem en Jochem hun droom; het maken van perfecte producten. Niet voor de massa, maar voor de liefhebber. Met als doel de beleving op en aan het water nóg mooier maken. River7 werkt met zo min mogelijk plastic, de beste grondstoffen, geen gespoten karton en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. De echte sportvisliefhebber kiest voor River7 vanwege de kwalitatief hoogwaardige producten, ontworpen uit liefde voor de sport.

River7-Hengelsport-Webshop-Homepage-A01
De River7 home pagina
River7-Hengelsport-Webshop-Homepage-A02
De River7 product categorieën
River7-Hengelsport-Webshop-Hnegels-A01
De River7 hengels
River7-Hengelsport-Webshop-Crankbaits-A01
De River7 product crankbaits

Samen met SoftTech

SoftTech is River7’s automatiseringspartner en helpt Willem en Jochem met alle vraagstukken rondom ICT.

De liefde die Willem en Jochem hebben voor sportvissen moest vertaald worden in de webshop van River7, naast de al bestaande aanwezigheid in winkels. Zo ervaren Willem is in vissen op hoog niveau, zo voelt SoftTech zich “als een vis in het water” als het gaat om het ontwikkelen van responsive webshops met een uniek karakter, een geoptimaliseerde user experience, een seamless betaalfunnel en het ontwerpen van designs die de kernwaarden van het merk overbrengen. Het concept voor River7 dat Willem en Jochem in hun hoofd hadden digitaal tot leven brengen is een uitdaging die SoftTech graag aanging.

Heeft jouw onderneming ook een website of webshop nodig? SoftTech heeft de kennis en ervaringen in allerlei verschillende branches in huis om ook voor jou een uniek design te maken dat aansluit bij jouw merkwaarden en doelgroep. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Willem Stolk - Product ontwerper River7

Willem Stolk
Product ontwerper River7

"Ik weet zelf niet hoe je een webshop moet bouwen en wat belangrijk is om goed zichtbaar te zijn op het immense web. Met hulp van de ervaren mensen bij SoftTech kom je dan tot een prachtresultaat. Samen werken aan beter…"

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.