Sweetlake Fishing

@Sweetlake_Fishing is een succesvolle hengelsport influencer met een groot aantal volgers. Behalve foto’s en video's op Youtube en Instagram wilde Sweetlake Fishing haar klanten nog meer bieden. SoftTech ontwikkelde hiervoor een webwinkel met hengelsportproducten.

Webshopbouw met geduld

In bijna elk segment zijn er inmiddels webshops te vinden en het aantal blijft groeien. Dus een webshop voor hengelsportproducten was niets nieuws onder de zon. Dat een idee voor een nieuwe webshop een daverend succes wordt en je snel je inverstering terug kunt verdienen, is nooit een uitgemaakte zaak. Ons advies is daarom om klein te beginnen, anders gezegd: steek niet direct je gehele budget in het bouwen van de webshop. Door geduldig te beginnen heb je nog de ruimte om een aantal zaken aan te passen als de webshop niet de gewenste resultaten levert.

SweetlakeFishing-Homepage
SweetlakeFishing-Productpage

Testing the waters

SoftTech heeft samen met Sweetlake Fishing een webshop ontwikkeld waarbij op de kleintjes gelet werd. Door gebruik te maken van een opensourceplatform konden we de initiële kosten laag houden. Dit creëerde ruimte om te polsen of de webshop een succes zou worden. Verstandig, want al snel bleek dat de bezoekers meer geïnteresseerd waren in Sweetlake Fishing merchandise dan in hengelsportproducten.

Meer weten over de mogelijkheden om je eigen webshop te laten bouwen? Klik dan op de button hieronder…

Een webshop laten maken

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.