Hillebrand Website

Voor haar nieuwe internationale website zocht logistiekbedrijf Hillebrand een Content Management Systeem (CMS) dat makkelijk in gebruik moest zijn en bovenal goed beveiligd tegen hackaanvallen

  1. Progress Sitefinity CMS
  2. Overzichtelijke en vooral snelle samenwerking
  3. SoftTech: officiële partner van Progress

Sitefinity CMS van Progress

Hillebrand is de wereldwijd toonaangevende dienstverlener op het gebied van expeditie, transport en logistiek van wijn, sterke drank, bier en andere producten die met speciale zorg moeten worden vervoerd. Door de vraag naar veiligheid en gebruiksgemak, viel de keuze al snel op het CMS-systeem Sitefinity , dat perfect is voor bedrijven die hun website naar een hoger plan willen tillen. Als Sitefinity-partner is SoftTech dé partij gespecialiseerd in het implementeren van het Sitefinity CMS van softwareontwikkelaar Progress.

Naadloze samenwerking SoftTech, Hillebrand én Progress

Door middel van een solide samenwerking tussen SoftTech, Hillebrand en Progress was het mogelijk om in korte tijd een professionele website op te leveren. In de nabije toekomst zullen, mede door het soepele verloop van de samenwerking, meer onderdelen aan de website worden toegevoegd. Hierbij moet dan gedacht worden aan een koppeling met Salesforce en een meertalige component.

SoftTech: officiële partner van Sitefinity

Sitefinity-ontwikkelaars van SoftTech helpen een website bouwen die niet alleen effectief nieuwe klanten aantrekt en extra omzet genereert maar ook naadloos integreert met het gehele digitale ecosysteem. Als officiële partner werkt SoftTech al jaren aan verschillende Sitefinity-projecten.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.