MTS Haaglanden Taxi

De vervoersbranche is een sterk competitieve branche met moordende concurrentie. Daarnaast staat de klant bij MTS Haaglanden centraal. Om de concurrentie voor te zijn én om haar klanten zo laagdrempelig mogelijk te bedienen, heeft SoftTech een nieuwe website voor eigenaar Marcel Bosveld ontwikkeld.

  1. Koppeling met een online reserveringstool voor meer klantgemak
  2. Focus op betere online vindbaarheid dankzij een bewezen SEO-strategie
  3. Een nieuwe professionele uitstraling

Koppeling met een online reserveringstool

Bij MTS Haaglanden komt de klant op de eerste plaats. Om de klant een optimale taxi-ervaring te laten beleven, heeft SoftTech de nieuwe website gekoppeld aan een online reserveringstool. Dankzij deze integratie is een taxi bestellen een kwestie van 3 klikken. Bellen naar een taxicentrale met bijbehorende wachttijden zijn verleden tijd.

Doordat MTS Haaglanden het beheer van de reserveringstool volledig in eigen beheer heeft, blijven ze flexibel wat de minimale reserveringstijd, ritprijsberekening, enz. betreft.

Klanten werven met Zoekmachine Optimalistaie (SEO)

Er is veel concurrentie tussen taxi’s onderling. Meer dan ooit is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Al tijdens het kennismakings-gesprek werd duidelijk dat Marcel’s oude website niet op de juiste manier was ontwikkeld en daardoor online slecht gevonden werd.

SoftTech beschikt over een SEO-specialist die met behulp van de laatste technieken een strategie heeft ontwikkeld waarmee MTS Haaglanden nu wél online goed gevonden wordt. De strategie omvat optimalisatie van landingspagina's met relevante zoektermen, linkbuilding campagnes, het toepassen van structured data en meer.

Dankzij deze focus op online vindbaarheid met SEO op landingspagina's krijgt MTS Haaglanden nu substantieel meer ritaanvragen – die vervolgens met het reserveringssysteem moeiteloos ingepland worden. En dat zonder hoge advertentiekosten.

Ook toe aan een nieuwe website?

Alles heeft een houdbaarheidsdatum. Zo ook je het visitekaartje van jouw bedrijf, je website. SoftTech heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van zakelijke en doelgerichte websites. We weten precies hoe jouw nieuwe website beter kan scoren dan je concurrentie. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin we samen bespreken hoe jouw nieuwe website er uit komt te zien.

Een mooie nieuwe website

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.