VPSD TechSol Website

VPSD TechSol is een internationaal adviesbedrijf. Haar consultancy-activiteiten zijn gericht op de chemische industrie. VPSD TechSol heeft veel internationale klanten. De belangrijkste opdracht bij de bouw van de website was om vertrouwen bij potentiële klanten te wekken.

  1. Duurzame relatie
  2. Website als visite kaartje voor potentiële klanten
  3. Hosting bij SoftTech

Visitekaartje voor de klant

VPSD Techsol wilde een eenvoudige, aantrekkelijke website laten ontwikkelen. Doordat tegenwoordig vooral via het internet naar producten of diensten wordt gezocht, is een website het visitekaartje van een organisatie. Als volwaardig ICT-leverancier levert SoftTech diverse hosting en online diensten, waarover je hier meer kunt lezen.

Een CMS of niet?

Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt voor mensen om eenvoudig, dus zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet te publiceren.

Voor VPSD Techsol was een CMS niet vereist omdat men verwacht dat online content niet vaak hoeft te worden aangepast, iets wat veel kosten en tijd zal besparen. Mocht VPSD TechSol toch een aanpassing willen doorvoeren op de website, bijvoorbeeld voor een adreswijziging, dan heeft SoftTech hiervoor een volwaardig supportteam dat tijdens werkdagen beschikbaar is.

Ook behoefte aan een nieuwe website?

Dat kan al vanaf € 499,-. Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug