WeTextile Website

Voor WeTextile hebben we een eenvoudige en vooral kostenbesparende site ontwikkeld. Door gebruik te maken van animaties is het gelukt een flitsende website te bouwen, in een strakke, minimalistische stijl. 

  1. Duurzame relatie
  2. Website als visitekaartje voor potentiële klanten
  3. Hosting bij SoftTech

Visitekaartje voor de klant

WeTextile is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich voornamelijk richt op duurzaam textiel, textieltechnologie en de mode-industrie. Het is hun missie om bedrijven te ontwikkelen, waarde toe te voegen en nieuwe kansen te creëren door hun kapitaal, kennis en tijd te delen. WeTextile wilde een eenvoudige en aantrekkelijke website laten ontwikkelen. Doordat tegenwoordig vooral via het internet naar producten of diensten wordt gezocht, is een website het visitekaartje van een organisatie.

Als volwaardig ICT-leverancier levert SoftTech diverse hosting en online diensten, waarover je hier meer kunt lezen.

Een CMS of niet?

Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt voor mensen om eenvoudig, dus zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet te publiceren.

Voor WeTextile was een CMS geen must. Wanneer zaken op een website niet vaak aangepast hoeven te worden kan dit veel kosten en tijd besparen. Mocht Wetextile toch een aanpassing willen doorvoeren, bijvoorbeeld voor een adreswijziging, dan heeft SoftTech hiervoor een volwaardig supportteam dat tijdens werkdagen beschikbaar is.

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.