Wielervereniging De Spartaan

De Spartaan had een nieuwe website nodig die beter aansluit bij de doelgroep. Tevens was de wens om het CMS van de originele website CMS (Joomla) om te zetten naar WordPress.

  1. Transitie van Joomla naar Wordpress
  2. Compleet nieuw User-Centered Design
  3. Handige WordPress paginabuilder

Een verouderde website

De oude website was zo verouderd dat niemand meer wist hoe een pagina aangepast kon worden. De Rijswijkse Wielervereniging heeft daarom bij SoftTech aangeklopt om te kijken wat de opties zijn voor een betere website. De wens bestond om het framework van de originele website (Joomla) om te zetten naar WordPress, omdat dit CMS beter bekend is bij de vrijwilligers van de Spartaan. Tevens was site zo uit zijn voegen gegroeid dat het moeilijk was om de juiste content te vinden.

Een nieuwe
User-Centered website

Voor de nieuwe Spartaan website was de uitdaging om zowel voor clubleden als voor nieuwe bezoekers de gebruikerservaring te verbeteren. De belangrijkste informatie is nu direct zichtbaar op de homepagina. Ook de navigatie is geoptimaliseerd. Deze geeft nu een beter overzicht van alle informatie die op de website te vinden is.

De Brizy Website bouwer

Een website bestaat voor het overgrote deel uit content. Deze content moet meestal door u zelf of door een collega aangemaakt worden, maar hoe ging dat ook al weer?

SoftTech heeft voor Wordpress een speciale plugin klaar liggen die het maken en/of editen van pagina's een stuk makkelijker maakt. Met de Brizy Plugin kun je met het drag-and-drop systeem, real-time editten en zie je direct alle wijzigingen. Ook zijn er meer dan 400 vooraf ontworpen pagina’s, blokken en pop-ups, die het opzetten van een nieuwe pagina ontzettend makkelijk maakt.

Logo-Brizy
De-Spartaan-Jaap-Spoor

Jaap Spoor
Voorzitter
De Spartaan

"Gave website, waarin we eindelijk weer onze informatie samen met vele vrijwilligers up to date kunnen houden. Perfecte begeleiding bij ontwerp, inrichting, inclusief mooie handleiding en begeleiding bij het onderhoud."

Ook behoefte aan een nieuwe website?

Dat kan al vanaf € 499,-. Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug

Stuur ons een bericht!

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.
* verplichte invulvelden

Kies je voorkeursmethode voor contact: