Webshop laten maken

SoftTech heeft ruime ervaring als partner voor het laten maken van uiteenlopende webshops.  Wij zorgen ervoor dat jij de webshop krijgt die jouw onderneming verdient. Van planning tot  ontwikkeling en van livegang tot onderhoud.

 1. SoftTech helpt je op weg én helpt je groeien
 2. Ervaren E-commerce partner voor grote en kleine webshops
 3. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ook een nieuwe webshop?
Dat kan al voor 1500-3000 euro

 

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontdek onze geslaagde webshop-projecten!

De perfecte keuze voor jouw webshop platform

Veelgestelde vragen

 • CMS
  Het Content Management System vormt het hart van je webshop. We bespreken welke website-bouwsoftware het beste bij jouw doelen past. Of je nu op zoek bent naar de flexibiliteit van WordPress, de professionaliteit van Sitefinity, of een webshop nodig hebt, we zullen samen de ideale keuze maken die jou in staat stelt om gemakkelijk en effectief de content van jou website te beheren.
 • Kosten-website
  Vanaf 1500-3000 euro kun je bij SoftTech al een profesionele bedrijfs webshop laten realiseren.
 • Oplevering
  Bij SoftTech  kunnen we doorgaans binnen een maand een professionele website opleveren. De precieze tijd hangt af van je specifieke wensen en of je ervoor kiest om zelf de content wil aanbrengen, wat het proces mogelijk iets kan verlengen.
 • SoftTech biedt gespecialiseerd WordPress-onderhoud en proactieve beveiliging, waardoor je webshop veilig, snel en up-to-date blijft. Laat ons de technische lasten dragen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.
  Meer informatie
 • Ja, met onze hostingdiensten hoef je je geen zorgen te maken over technische aspecten. Wij nemen het beheer van de hosting volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons toegewijde team staat altijd klaar om eventuele problemen snel te herkennen en op te lossen
 • De "look & feel" van je webshop is van cruciaal belang. Samen bespreken we jouw merkidentiteit, kleurenpalet, typografie en de algemene esthetiek van de site. Of je nu gaat voor een strakke en moderne uitstraling of juist een warme en uitnodigende sfeer, we zorgen ervoor dat de vormgeving jouw doelgroep aanspreekt en je boodschap versterkt.
 • Zeker, de inhoud van je webshop is cruciaal voor het aantrekken van bezoekers en het behouden van hun interesse. Het moet niet alleen boeiend, relevant en overtuigend zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Je hebt natuurlijk de vrijheid om zelf invulling te geven aan de content, maar je kan het ook overlaten aan SoftTech. Je krijgt zowieso toegang tot onze beeldbank waar je professionele foto's en illustraties kan downloaden voor je nieuwe webshop.

Wat vinden onze klanten? Echte stemmen, echte ervaringen

Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!