Webshops

SoftTech heeft ruime ervaring als partner voor het laten maken van uiteenlopende webshops.  Wij zorgen ervoor dat jij de webshop krijgt die jouw onderneming verdient. Van planning tot  ontwikkeling en van livegang tot onderhoud.

  1. SoftTech helpt je op weg én helpt je groeien
  2. Ervaren E-commerce partner voor grote en kleine webshops
  3. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Webshop laten maken?
SoftTech helpt je op weg én helpt je groeien

Ben je op zoek naar een professionele webshop die niet alleen wordt gebouwd, maar ook bijdraagt aan jouw groei? Bij SoftTech zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige e-commerce oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en ambities. Of je nu een retailer, distributeur, B2B- of B2C-onderneming bent, wij staan klaar om jouw e-commerce doelstellingen te verwezenlijken. Met ons speciale 3-stappenplan begeleiden we je niet alleen bij de start, maar zorgen we ook dat je webshop blijft groeien.

Webshops die werken

De perfecte keuze voor jouw webshop platform

Drie stappen voor beginnende online ondernemers

‘Even tot drie tellen’ is een gevleugelde uitdrukking waar wij ons bij SoftTech helemaal in kunnen vinden. En een goed begin is natuurlijk het halve werk. Vandaar dat wij bij de lancering van een nieuwe webshop, samen met jou, eerst even tot drie tellen, om daarna écht goed te kunnen beginnen. Zo hoeft naar onze mening niet elk nieuw product of dienst per se met een landelijke reclamecampagne van start te gaan.

Ook al heb je een groot budget, ons advies is om je idee eerst klein op te zetten zodat je eventueel kunt bijsturen of opschalen. Dat kan bijvoorbeeld door te starten met een WooCommerce Webshop, waardoor de opstartkosten laag blijven. Wanneer het idee succesvol blijkt, kunnen wij de webshop naar een hoger plan tillen, dat toegespitst is op jouw wensen.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.