Website laten maken

Ontdek digitaal meesterschap bij SoftTech, waar webcreatie meer is dan alleen bouwen. Wij presenteren een totaalpakket voor een spetterende online aanwezigheid, inclusief hosting, beveiliging, e-mail en maatwerkfuncties.

Ook een nieuw design voor jouw website?
Dat kan al voor € 1699,-

Ben je op zoek naar groei?

Laat ons de technische zorgen op ons nemen, zodat jouw website kan fungeren als de ideale springplank voor groei. Concentreer je op jouw passie en expertise, terwijl wij deze transformeren tot een krachtig instrument dat de groei van jouw bedrijf stimuleert.

 • SEO en SEA een geïntegreerde aanpak voor maximale online vindbaarheid:  Naast het organisch optimaliseren van je website voor zoekmachines (SEO), bieden we ook expertise in Search Engine Advertising (SEA). Met SEA kunnen we gerichte advertentiecampagnes opzetten, waardoor je website direct bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten relevante zoekopdrachten uitvoeren.
 • Maatwerk functionaliteiten: Of je nu wilt dat klanten eenvoudig afspraken kunnen maken via een online agenda, toegang hebben tot een persoonlijke klantomgeving of gebruik kunnen maken van een geavanceerd reserveringssysteem, wij staan klaar om deze maatwerkfuncties naadloos te integreren.
 • Webshop laten maken: Ben je op zoek naar een professionele webshop die niet alleen wordt gebouwd, maar ook bijdraagt aan jouw groei? Bij SoftTech begeleiden we je met ons speciale 3-stappenplan van planning tot ontwikkeling en van livegang tot onderhoud, zodat jouw webshop blijft groeien
  Meer informatie

Veelgestelde vragen

 • CMS
  Het Content Management System vormt het hart van je website. We bespreken welke website-bouwsoftware het beste bij jouw doelen past. Of je nu op zoek bent naar de flexibiliteit van WordPress, de professionaliteit van Sitefinity, of een webshop nodig hebt, we zullen samen de ideale keuze maken die jou in staat stelt om gemakkelijk en effectief de content van jou website te beheren.
 • Kosten-website
  Vanaf € 1699,- kun je bij SoftTech al een profesionele bedrijfs website laten realiseren.
 • Oplevering
  Bij SoftTech  kunnen we doorgaans binnen een maand een professionele website opleveren. De precieze tijd hangt af van je specifieke wensen en of je ervoor kiest om zelf de content wil aanbrengen, wat het proces mogelijk iets kan verlengen.
 • SoftTech biedt gespecialiseerd WordPress-onderhoud en proactieve beveiliging, waardoor je website veilig, snel en up-to-date blijft. Laat ons de technische lasten dragen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.
  Meer informatie
 • Ja, met onze hostingdiensten hoef je je geen zorgen te maken over technische aspecten. Wij nemen het beheer van de hosting volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons toegewijde team staat altijd klaar om eventuele problemen snel te herkennen en op te lossen
 • De "look & feel" van je website is van cruciaal belang. Samen bespreken we jouw merkidentiteit, kleurenpalet, typografie en de algemene esthetiek van de site. Of je nu gaat voor een strakke en moderne uitstraling of juist een warme en uitnodigende sfeer, we zorgen ervoor dat de vormgeving jouw doelgroep aanspreekt en je boodschap versterkt.
 • Zeker, de inhoud van je website is cruciaal voor het aantrekken van bezoekers en het behouden van hun interesse. Het moet niet alleen boeiend, relevant en overtuigend zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Je hebt natuurlijk de vrijheid om zelf invulling te geven aan de content, maar je kan het ook overlaten aan SoftTech. Je krijgt zowieso toegang tot onze beeldbank waar je professionele foto's en illustraties kan downloaden voor je nieuwe website.

Wat vinden onze klanten? Echte stemmen, echte ervaringen

Voor slechts € 1699,- een complete website

Profiteer nu van ons actietarief. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

bel ons tijdens kantoor uren