Beveiliging

Systeembeveiliging zit in ons DNA. Wij willen jouw organisatie helpen de juiste ICT beveiliging te kiezen. De juiste kennis en ervaring vormen altijd de basis voor een goed doordachte IT beveiliging.

  1. Het gewenste beveiligingsniveau
  2. Beheersbaarheid van het beveiligingsproces
  3. Kosten van het beveiligen van het netwerk

Jouw ICT beveiliging staat bovenaan onze agenda

Cybercrime begint een steeds kostbaarder probleem te worden voor het mkb. Zowel particulieren als bedrijven zijn regelmatig slachtoffer van fenomenen als phishing, malware en ransomware. Het groeiend aantal verschillende devices als smartphones, tablets en laptops binnen je organisatie, maakt dat je hogere eisen moet stellen aan ICT beveiliging.

Het aannemen van een security specialist of security officer lijkt een logisch antwoord, maar is veelal weggelegd voor de grotere bedrijven. SoftTech biedt voor mkb Nederland betrouwbare oplossingen als het gaat om systeembeveiliging en het beschermen van ICT-middelen en -infrastructuur.

systeem-security-a01

Hoe pakt SoftTech systeembeveiliging aan?

We beginnen altijd eerst met het in kaart brengen van de specifieke en actuele situatie. Dat betekent dat we starten met inventariseren hoe de ICT beveiliging afgestemd kan worden op de behoefte van de organisatie. Daarin nemen we de volgende punten mee:

  1. Het gewenste beveiligingsniveau
  2. Het beschikbare budget voor het beveiligen van het netwerk
  3. Beschikbaarheid van interne resources
  4. Beheersbaarheid van het beveiligingsproces
  5. Gebruiksgemak voor alle betrokkenen

Iedere organisatie heeft een zwakke schakel

Technologie kan niet alles voorkomen. Informatie- en communicatietechnologie maakt veel mogelijk, maar in het geval van cybercrime zien we nog vaak dat menselijke fouten zorgen voor zwakke schakels in de beveiliging. We hebben de 5 meest essentiële cybercrime preventietips voor je op een rijtje gezet. Download het bestand, deel het met collega’s, print het en hang het op zichtbare plekken in jouw organisatie. Doe er je voordeel mee.

Meer weten over ICT beveiliging?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen