Ticketveiling.nl

Ticketveiling is de specialist in het veilen van tickets voor evenementen. De site is schaalbaar, draait op moderne technieken. Vergaande integratie met boekhoud pakket, ticketing services, payment provider en incasso trajecten.

  1. Duurzame relatie (al 10 jaar)
  2. Geavanceerde veilingsite, gemaakt met Sitefinity CMS, C#.NET, MSSQL, PHP, WCF/WS
  3. Vergaande integratie met boekhoud pakket, ticketing services, payment provider en incasso trajecten.
Vrijblijvend advies

Ticketveiling.nl is dé veilingwebsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Op Ticketveiling.nl worden tickets voor onder andere sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten en vakanties tegen opbod geveild. Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks het aanbod en biedt ook een ruime selectie producten en fashion aan.

ticketveiling-a02

Van een klein begin naar landelijke bekendheid

Wat in 2011 begon als een veilingwebsite met een klein aanbod aan veilingen is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite waar dagelijks duizenden consumenten winnaar zijn!

Progress Sitefinity CMS

SoftTech is een officiële Sitefinity Partner en heeft met succes de Ticketveiling.nl website opgebouwd in het Sitefinity CMS. Het CMS biedt standaard verschillende modules voor responsive websites en e-mailcampagnes waardoor Ticketveiling zelf alle content kan inregelen.

Meer weten over Sitefinity?
ticketveiling-a03