VPSD TechSol

VPSD TechSol is een bedrijf die veel zaken in het buitenland doet, de website moest in de eerste plaats vertrouwen bij nieuwe klanten wekken.

  1. Duurzame relatie (al 5 jaar)
  2. Website als visite kaartje voor potentiële klanten
  3. Hosting bij SoftTech
Vrijblijvend advies

VPSD TechSol is een internationaal adviesbedrijf. De consultancy-activiteiten zijn gericht op de chemische industrie. Met name technieken voor informatietechnologie in de chemische textiel industrie.

vpsd-techsol-a01

Een visitekaartje voor je klanten

VPSD Techsol wilde een eenvoudige, aantrekkelijke website. Doordat mensen veelal via het internet op zoek zijn naar producten of diensten, is de website het visite kaartje van een organisatie.Een CMS of niet

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement).

Voor VPSD Techsol was een CMS niet nodig, wanneer teksten niet vaak aangepast hoeven te worden dan kan dit veel kosten en tijd besparen.

vpsd-techsol-a02
vpsd-techsol-a03

Aanpassingen

Mocht VPSD TechSol een aanpassing willen doen op de website, bijvoorbeeld voor een adres wijziging. SoftTech heeft een volwaardig support team die tijdens werkdagen beschikbaar is voor dit soort aanpassingen.