WeTextile

Voor WeTextile hebben we een eenvoudige en vooral kostenbesparende site gemaakt. Door het gebruik van animatie hebben we toch een flitsende website gemaakt in een strakke minimal style.

  1. Duurzame relatie (al 5 jaar)
  2. Website als visite kaartje voor potentiële klanten
  3. Hosting bij SoftTech
Vrijblijvend advies

WeTextile is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich voornamelijk richt op duurzame textiel, textieltechnologie en de mode-industrie. Het is onze missie om bedrijven te ontwikkelen, waarde toe te voegen en nieuwe kansen te creëren door ons kapitaal, onze kennis en onze tijd te delen.

wetextile-a01

Een visitekaartje voor je klanten

WeTextile wilde een eenvoudige, aantrekkelijk en website. Doordat mensen veelal via het internet op zoek zijn naar producten of diensten, is de website het visite kaartje van een organisatie.Een CMS of niet

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement).

Voor WeTextile was een CMS niet nodig, wanneer teksten niet vaak aangepast hoeven te worden dan kan dit veel kosten en tijd besparen.

wetextile-a02
wetextile-a03

Aanpassingen

Mocht WeTextile een aanpassing willen doen op de website, bijvoorbeeld voor een adres wijziging. SoftTech heeft een volwaardig support team die tijdens werkdagen beschikbaar is voor dit soort aanpassingen.