Webshops

SoftTech heeft ruime ervaring als partner voor het laten maken van uiteenlopende webshops.  Wij zorgen ervoor dat jij de webshop krijgt die jouw onderneming verdient. Van planning tot  ontwikkeling en van livegang tot onderhoud.

  1. SoftTech helpt je op weg én helpt je groeien
  2. Ervaren E-commerce partner voor grote en kleine webshops
  3. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Webshop laten maken?
SoftTech helpt je op weg én helpt je groeien

In de digitale winkelstraat is SoftTech dé partij voor het laten maken van van jouw webshop. Of je nu retailer of distributeur bent, je begeeft in B2B of B2C, bij SoftTech zijn jouw e-commerce doelstellingen en toekomstplannen onze uitdaging. Hiervoor hebben wij zelfs een speciaal 3-stappenplan ontwikkeld waarmee we je niet alleen op weg helpen, maar ook helpen groeien.

SoftTech dé partij voor de inrichting van jouw webshop

Startup? Gevestigde naam zonder online faam? SoftTech helpt je op weg

Door onze ruime ervaring in het bouwen, begeleiden en lanceren van webshops weten we bij SoftTech als geen ander hoe complex en uitdagend (het lanceren van) e-commerce binnen een bedrijf kan zijn. Of je nu een startup bent of een gevestigde naam die al jaren goed draait en de stap naar online wil maken, bij SoftTech brengen wij jouw idee tot leven of helpen je over je digitale koudwatervrees heen.

Als softwareontwikkelaar heeft ‘de wereld achter het scherm’, geen geheimen voor ons. Want een webshop is meer dan alleen gelikte, in het oog springende webpagina’s met producten en een veilige betaalomgeving. Er zijn verschillende softwarepakketten en programma’s voor het maken van een webshop en het ondersteunen hiervan. Maar welke past nu het beste bij jou? SoftTech helpt je graag de juiste keuze te maken wanneer je overweegt om een webshop te laten maken.

software-ecommerce-a02

Hoe kies je het juiste platform voor jouw webshop?

Het laten maken van een nieuwe webshop brengt onontbeerlijk de keuze voor een webshop platform met zich mee. Er komt heel veel bij kijken en je moet van tevoren rekening houden met je wensen. Webshop platformen zijn er in allerlei vormen en maten, dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarom hebben wij drie speciale webshop pakketten samengesteld: het Startup Webshop Pakket, het Professional Webshop Pakket en het Custom E-Commerce Pakket.

Drie stappen voor beginnende online ondernemers

‘Even tot drie tellen’ is een gevleugelde uitdrukking waar wij ons bij SoftTech helemaal in kunnen vinden. En een goed begin is natuurlijk het halve werk. Vandaar dat wij bij de lancering van een nieuwe webshop, samen met jou, eerst even tot drie tellen, om daarna écht goed te kunnen beginnen. Zo hoeft naar onze mening niet elk nieuw product of dienst per se met een landelijke reclamecampagne van start te gaan. Ook al heb je een groot budget, ons advies is om je idee eerst klein op te zetten zodat je eventueel kunt bijsturen of opschalen. Dat kan bijvoorbeeld door te starten met een WooCommerce Webshop, waardoor de opstartkosten laag blijven. Wanneer het idee succesvol blijkt, kunnen wij de webshop naar een hoger plan tillen, dat toegespitst is op jouw wensen.

Wil je meer weten over een Webshop laten maken? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen