Websites

Kun je je nog een bedrijf zonder zakelijke website voorstellen? Inderdaad, een website is een onmiskenbaar digitaal visitekaartje van jouw professionele organisatie. Voor het maken van een eerste indruk, heb je maar een kans. Zorg dus dat die onuitwisbaar is, met een website waar goed is over nagedacht. SoftTech biedt:

  1. Responsive webdesign
  2. Radicaal of evolutionair re-design
  3. Bel ons en krijg een duidelijk inzicht in de kosten

Klaar voor een nieuwe website?

Bij SoftTech hebben we ons de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een professionele bouwer van zakelijke en doelgerichte websites. We weten dus uit ervaring precies waar we op moeten letten en zijn op de hoogte van de laatste trends in webdesign en ontwikkeling. Hierdoor zijn we in staat een website op maat te ontwikkelen, die voldoet aan jouw verwachtingen.

website-lowland-technology-a01

Een nieuw, zakelijk visitekaartje

We staan bekend om onze eenvoudige, goed vormgegeven en functionele websites. De doelstelling van jouw site is ons vertrekpunt. Wil je producten via je site verkopen, of enkel informatie delen? Als ontwikkelaar zet SoftTech zich volledig in voor jouw nieuwe online etalage.

Een start-up e-commerce website

SoftTech is dé ICT-specialist die kleine bedrijven en mooie ideeën helpt groeien tot volwassen ondernemingen. Met startende ondernemers delen we onze kennis en expertise, om te bouwen aan jouw succesvolle toekomst, waarvan we uiteraard graag deel uitmaken

website-print-abonnement-a01
De-Spartaan-Jaap-Spoor

Jaap Spoor
Voorzitter
De Spartaan

"Gave website, waarin we eindelijk weer onze informatie samen met vele vrijwilligers up to date kunnen houden. Perfecte begeleiding bij ontwerp, inrichting, inclusief mooie handleiding en begeleiding bij het onderhoud."

Wat kan je van SoftTech verwachten?

icon-dashboard-maintenance-black

Wordpress CMS

Voor kleine en middelgrote ondernemers is WordPress het ideale content managementsysteem (CMS). Het is open source software - dus geheel gratis - en je kunt makkelijk nieuwe functies aan je site toevoegen, dmv. het installeren van plug-ins. SoftTech gebruikt naast WordPress de Brizy pagina bouwer plugin, waarmee pagina's via een een handige gebruikersinterface samengesteld kunnen worden.

icon-prototyping-black

Vormgeving

Er zijn verschillende opties. Je kunt een bestaand website template kiezen waarbij zaken als kleur, tekst en afbeeldingen kunnen worden aangepast. SoftTech kan jouw website ook op maat vormgeven, zodat deze de door jouw gewenste uitstaling heeft en de juiste doelgroep aanspreekt.

icon-wiki-systeembeheer

Content tekst en beeld

SoftTech biedt ruimte om, als je website eenmaal in de lucht is, zelf via het WordPress CMS content aan te vullen, maar wij kunnen je dit ook uit handen nemen. In het laatste geval kan bijvoorbeeld ook een externe tekstschrijver en marketingspecialist aansluiten, om je pagina's optimaal in te delen met relevante content.

icon-secure-black

Hosting en beveiliging

SoftTech is naast websitebouwer ook een full service hosting partij. Laat ons de hosting regelen en je bent verzekerd dat je website optimaal werkt en beveiligd is met de meest up-to-date techniek. Ook kunnen we je helpen met het installeren van beveiligingen die je op z'n minst zou moeten hebben.

sb-drieluik-kostencalculator

Maar wat kost dat nou, zo’n nieuwe website?

Als ondernemer wil je natuurlijk weten wat een nieuwe website bij SoftTech jouw kost. Bel ons en wij geven je binnen 5 minuten een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten.

Bel nu: 079 - 303 01 10

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laat ons je bellen.

Plan een belmoment in met één van onze specialisten. We beantwoorden dan al je vragen en geven je vrijblijvend advies. Liever contact via email? klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen