ICT Beveiliging

Systeembeveiliging zit in ons DNA. Wij willen jouw organisatie helpen de juiste ICT beveiliging te kiezen. De juiste kennis en ervaring vormen altijd de basis voor een goed doordachte IT beveiliging.

  1. Het gewenste beveiligingsniveau
  2. Beheersbaarheid van het beveiligingsproces
  3. Kosten van het beveiligen van het netwerk

Jouw ICT beveiliging staat bovenaan onze agenda

Cybercrime begint een steeds kostbaarder probleem te worden voor het mkb. Zowel particulieren als bedrijven zijn regelmatig slachtoffer van fenomenen als phishing, malware en ransomware. Het groeiend aantal verschillende devices als smartphones, tablets en laptops binnen je organisatie, maakt dat je hogere eisen moet stellen aan ICT beveiliging.

Het aannemen van een security specialist of security officer lijkt een logisch antwoord, maar is veelal weggelegd voor de grotere bedrijven. SoftTech biedt voor mkb Nederland betrouwbare oplossingen als het gaat om systeembeveiliging en het beschermen van ICT-middelen en -infrastructuur.

Op zoek naar inzicht in de informatiebeveiliging van jouw organisatie?

Het doel van dit assessment is om inzicht te verkrijgen in hoeverre jouw organisatie voldoet aan de geselecteerde eisen en om potentiële verbeterpunten qua veiligheid vast te stellen.

Deze Site Security Audit wordt al uitgevoerd voor slechts € 2500,-

Het eindresultaat van het assessment is een gedetailleerd rapport waarmee je de eerste stappen kunt zetten naar een veiligere organisatie.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.