Secundaire voorwaarden

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden heb je de ook de secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een auto van de zaak en je pensioenregeling.

  1. Collectief bovenmatig hoge pensioenregeling
  2. Overuren bij SoftTech kun je kiezen
  3. Kosten die je voor je werk maakt worden terugbetaald.
Bekijk alle vacatures

Pensioen

Wij denken met de mensen mee. Tegenstrijdig met de ICT branche vinden wij het belangrijk dat niet alleen jij zelf aan je toekomst denkt, maar dat wij als organisatie daar in grote mate ook verantwoordelijkheid in dragen. Wij hebben daarom een collectief bovenmatig hoge pensioenregeling, dat 70% van je maximale inleg dekt… en SoftTech betaald daarvan 80%!

PuzzlePiece-A01

Overuren

In de ICT is het eigenlijk niet mogelijk om niet buiten kantooruren te werken. Een deadline, een storing.. bij SoftTech kun je kiezen om deze overuren uitbetaald te krijgen of te compenseren in tijd.

Zorg

Werken bij SoftTech betekent meer dan een salaris. SoftTech heeft het welzijn van zijn personeel in een hoog vaandel staan. Vanuit de leiding wordt er veel ruimte gegeven voor een persoonlijke invulling van de functie: kan of wil je meer? Doe het! Maar ook realiseren wij ons dat je leven niet alleen uit werken bij SoftTech bestaat. Als je overdag iets voor jezelf moet doen, dan kan dat.

Wij beoordelen je op je prestaties, voor een optimaal resultaat moet werk en privé in balans zijn!

Onkosten

Kosten die je voor je werk maakt worden terugbetaald. Lever het bonnetje in met een verklaring en het boek dat je zo nodig had om je werk te kunnen doen is vergoed.

De ‘gadgets’

En uiteraard: je bent een ICT’er, je moet ontwikkelen. Natuurlijk hoort daar een (Workstation) Laptop van HP bij en een telefoon van de zaak bij, afhankelijk van de functie die je gaat invullen bij SoftTech.

  • Vragen? stuur een e-mail naar email softtech vacatures