Systeembeheer kostencalculator

Benieuwd wat het kost als wij jouw systeembeheerder worden? Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw systeem. Bereken zelf een scherp tarief op basis van de indeling van jouw systeem.

Bereken jouw maandtarief

Benieuwd wat het kost als wij jouw systeembeheerder worden? Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw systeem. Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben wij de kostencalculator ingezet. Bereken zelf een scherp tarief op basis van de indeling van jouw systeem.

Systeembeheer is een noodzaak voor iedere onderneming. Iedereen werkt op een andere manier waardoor kosten van systeembeheerders sterk af kunnen wijken. Soms zijn werkwijzen onvergelijkbaar wat niet wegneemt dat wij een inschatting kunnen geven wat reële kosten zouden zijn voor het beheren van uw systeem. Door onderstaande vragen te beantwoorden kunnen wij een goede inschatting maken van de mogelijke kosten.

De kosteninschatting wordt direct op de website getoond na het invullen van het e-mailadres. Het e-mailadres wordt vervolgens gebruikt om een uitgebreidere samenvatting te sturen. Het e-mailadres wordt niet gebruikt voor acquisitiedoeleinden.

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Een werkplekbeheerder voor een vast bedrag