ISO certificering voor SoftTech

Een ISO 27001 wordt alleen uitgereikt aan professionals die er alles aan gedaan hebben om de informatie die in hun bezit is te beveiligen en die voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Blind vertrouwen is mooi.
Bewezen vakmanschap beter.

Sinds november van dit jaar is SoftTech ISO 27001 gecertificeerd. Dit is een zwart-op-wit bewijs dat wij onze informatiebeveiliging tot in de puntjes geregeld hebben. En dat is belangrijk, want die informatie, dat is uiteindelijk ook jouw informatie, die jij met ons als deelt. De certificering is afgegeven voor de informatiebeveiliging van ons eigen managementsysteem.

Informatieveiligheid staat voor veel organisaties hoog op de agenda. Steeds meer wordt vanuit de samenleving gevraagd dat organisaties aantoonbaar hun systemen en werkwijzen beveiligen tegen datalekken en dreiging van buitenaf. De kosten door slechte informatiebeveiliging kunnen enorm zijn.

 

Optimale kwaliteit

Een ISO 27001 wordt dan ook alleen uitgereikt aan professionals die er alles aan gedaan hebben om de informatie die in hun bezit is te beveiligen en die voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Als klant wist je natuurlijk al dat je blind op SoftTech kunt vertrouwen. Maar nu hebben wij dus ook echt een ‘papiertje’ dat dat onderschrijft.