SoftTech sponsort de talentvolle zwemster Megan Jonkman

We zijn trots om aan te kondigen dat SoftTech, met ingang van seizoen 2022-2023, de talentvolle zwemster Megan Jonkman sponsort.

 

We zijn trots om aan te kondigen dat SoftTech, met ingang van seizoen 2022-2023, de talentvolle zwemster Megan Jonkman sponsort. Megan is een jonge, getalenteerde zwemster uit Den Haag die zich richt op nationale en internationale wedstrijden en haar zinnen gezet op deelname aan het EK voor jeugd in de zomer van 2023.

Bij SoftTech geloven wij sterk in het steunen van jonge talenten en in hun vermogen een positieve impact te hebben op de samenleving. Daarom zijn we verheugd om Megan te ondersteunen in haar reis naar de top.

Megan heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt en veel successen geboekt. We zijn ervan overtuigd dat ze de volgende stappen in haar carrière zal maken en we kijken er naar uit om haar op haar reis te volgen en haar te helpen haar doelen te bereiken.

Dankzij onze steun hoopt Megan zich te blijven ontwikkelen en zich te concentreren op haar sportieve ambities, zonder zich zorgen te hoeven maken over de financiële zaken.
Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van Megan's reis en haar successen. Laten we haar steunen in haar streven naar de top!

Met vriendelijke groeten,

Het team van SoftTech