Vernieuwd datacenter in Rotterdam per 1 juli

We zijn trots om de voltooiing van ons volledig vernieuwde datacenter in Rotterdam aan te kondigen! Vanaf 1 juli is ons ultramoderne datacenter volledig operationeel.

Uniek totaalconcept

Dankzij het nieuwe datacenter, met geavanceerde infrastructuur en state-of-the-art hardware, zijn we in staat om onze klanten te voorzien van een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van dataopslag, dataverwerking en internetdiensten. Deze infrastructuur is naadloos geïntegreerd met SoftTech's uitgebreide kennis van kantoorautomatisering en softwareontwikkeling, waardoor jij als onze klant kunt profiteren van een volledige en op maat gemaakte oplossing.

Of het nu gaat om het hosten van websites, het beheren van interne systemen of het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen, we staan klaar om jouw unieke behoeften aan te pakken. Het vernieuwde datacenter vormt een solide basis voor de levering van betrouwbare en snelle internetdiensten, terwijl SoftTech's expertise in kantoorautomatisering en softwareontwikkeling zorgt voor een naadloze integratie met je bedrijfsprocessen. Met deze samensmelting van krachten biedt SoftTech jou een ideale totaaloplossing.

SoftTech’s belofte aan jou

Met het voltooien van het vernieuwde datacenter heeft SoftTech een belangrijke mijlpaal bereikt in ons streven naar een onovertroffen dienstverlening voor jou op het gebied van technologische dienstverlening. Jij als klant kunt rekenen op een geïntegreerde oplossing die je bedrijfsprocessen ondersteunt, terwijl we jou voorzien van hoogwaardige internetdiensten en op maat gemaakte softwareoplossingen.