Onze certificering ISO 27001 wordt gecontinueerd

Bij SoftTech zetten we ons in voor het bieden van de hoogste normen op het gebied van informatie-beveiliging. We zijn trots als een pauw met het (opnieuw) behalen van de ISO-27001 certificering.

SoftTech is opnieuw ISO-27001 gecertificeerd!

Bij SoftTech zetten we ons in voor het bieden van de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. We zijn trots als een pauw met het (opnieuw) behalen van de ISO-27001 certificering. Dit betekent dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging.

Voor jou als klant van SoftTech betekent dit dat je bedrijfsgegevens bij ons in veilige handen zijn. Onze processen zijn grondig getest en gecertificeerd, wat zorgt voor:

  • Maximale bescherming van vertrouwelijke informatie
  • Minimale risico's van datalekken
  • Verbeterde operationele efficiëntie

Optimale kwaliteit

Een ISO 27001 wordt dan ook alleen uitgereikt aan professionals die er alles aan gedaan hebben om de informatie die in hun bezit is te beveiligen en die voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Op zoek bent naar een betrouwbare partner voor ICT-beheer? Zoek dan niet verder. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen met veilige en efficiënte IT-oplossingen.Meer weten over ISO 27001? Klik hier