iOS/Android apps

SoftTech maakt mobiele apps voor interne en externe zakelijke toepassingen. Voor veel bedrijven blijkt een app van ongekende meerwaarde.

Transformeer jouw visie in een krachtige mobiele app

Bij SoftTech draait alles om het realiseren van jouw zakelijke potentieel door middel van innovatieve mobiele apps. Of het nu gaat om interne processen of externe klantinteractie, onze op maat gemaakte apps tillen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor onze mobiele apps?

Snelle innovatie met Microsoft Power Apps

Ons kennis van Power Apps stelt ons in staat om mobiele apps te creëren die niet alleen aan jouw eisen voldoen, maar ook binnen recordtijd worden ontwikkeld en gelanceerd.

Ontdek de mogelijkheden

  • Efficiëntere bedrijfsprocessen: Een op maat gemaakte app kan interne processen stroomlijnen. Denk aan een app voor je medewerkers waarmee ze taken kunnen beheren, voorraden kunnen bijhouden en communicatie kunnen verbeteren. Dit leidt tot verhoogde productiviteit en operationele efficiëntie.
  • Verbeterde klantbetrokkenheid: Een mobiele app stelt je in staat om direct en persoonlijk met klanten te communiceren. Klanten kunnen via de app producten bestellen, afspraken maken of vragen stellen, waardoor de betrokkenheid en tevredenheid worden vergroot.
  • Klantloyaliteit en beloningen: Met een app kunnen bedrijven loyaliteitsprogramma's opzetten, waarbij klanten punten kunnen verzamelen voor aankopen. Dit stimuleert herhaalde aankopen en verbetert de klantrelatie door beloningen en speciale aanbiedingen aan te bieden.
  • Verhoogde zichtbaarheid en marketing: Een mobiele app fungeert als een direct marketingkanaal. Je kan pushmeldingen sturen over nieuwe producten, aanbiedingen of evenementen. Dit vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf en houdt klanten betrokken.
  • Realtime monitoring en waarschuwingen: Afwijkingen van ingestelde normen kunnen via een bedrijfs app automatisch pushmeldingen naar smartphones van medewerkers sturen, waardoor snelle respons op mogelijke problemen mogelijk is.

Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!