Flow Monitor

Er zijn ontzettend veel CRM- en workflow softwarepakketten op de markt. Maar geen enkele bleek geschikt voor AXP Adviseurs, een administratiekantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

  1. Volledig grip op de voortgang van alle projecten
  2. Voorkom adhoc-oplossingen en crisismanagement
  3. Structureer werkprocessen flexibel en efficiënt

Verschillende taken voor verschillende medewerkers

Het basisproces van een administratie- of accountantskantoor bestaat uit jaarlijks repeterende werkzaamheden voor een aanzienlijk aantal klanten, uitgevoerd door een beperkt aantal medewerkers. Dat betekent veel deadlines voor verschillende medewerkers.

FlowMonitor-Application-Overview
FlowMonitor-Application-Overview

Mis nooit meer een deadline

Met Flow Monitor wordt het mogelijk om op eenvoudige wijze efficiency te verhogen. Flow Monitor is een onlineoplossing die taken stroomlijnt en koppelt aan het populaire CRM-systeem Simplicate, waardoor deadlines makkelijker gehaald kunnen worden. Kortom, de ideale tool om bulk- werkprocessen te beheersen. Het afgesproken oplevermoment van het project is de basis waaruit de flow automatisch berekend wordt. Je plant de deadlines en managed de verwachtingen, Flow Monitor rekent terug wanneer je bepaalde taken voltooid moet hebben om je deadline te halen.

Koppeling met Simplicate

Flow Monitor integreert naadloos met de CRM functionaliteiten van Simplicate CRM. Projecten en diensten van Simplicate kunnen automatisch inzichtelijk gemaakt worden en vanuit de deadline ingepland worden. Aan de projecten en diensten die in Flow Monitor getoond worden, genereert Flow Monitor automatisch een voorgedefineerde workflow.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug