RABLE Website

RABLE is gespecialiseerd in de bouw van innovatieve, zelfdragende montagesystemen voor zonnepanelen en had een professionele en moderne website nodig om hun producten onder de aandacht te brengen. Het resultaat van de samenwerking met SoftTech is een conversie-verhogende website.

  1. Terugkerende kernelementen voor een herkenbare huisstijl
  2. De mogelijkheid om direct een demo te boeken
  3. Conversie-verhogende technieken

RABLE website

RABLE is gespecialiseerd in de bouw van innovatieve, zelfdragende montagesystemen voor zonnepanelen. Met de hoogwaardige producten is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op álle platte daken – ook als de dakconstructie zwak is. Zo draagt RABLE bij aan de versnelling van de energietransitie.

Een nieuwe website

Om de boodschap van hun producten op een effectieve manier over te brengen had RABLE een nieuwe website nodig die modern oogt en als een krachtige tool dient om potentiële klanten aan te trekken. RABLE deed daarom een beroep op SoftTech. SoftTech heeft uitgebreide ervaring in het creëren van conversie-verhogende websites voor bedrijven in diverse sectoren.

Het resultaat is een nieuwe, aansprekende website die de value propositie van RABLE op een effectieve manier overbrengt. De website oogt modern en professioneel en in het ontwerp keren elementen van RABLE’s montagesystemen terug. De website is voorzien van de nieuwste technologieën om een optimale gebruikerservaring te bieden aan de bezoekers. Dankzij het eenvoudig navigatiesysteem, de heldere call-to-action knoppen en de mogelijkheid om direct een demo te boeken is het informatieproces voor potentiële klanten vereenvoudigd, wat de conversie verhoogd.

systeem-website-design-update-a01

Nieuw design voor jouw website?

Zoek je een betrouwbare en ervaren partner voor het ontwikkelen van jouw website? Neem dan gerust contact op ons op voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak. Samen zorgen we ervoor zorgen dat jouw ideeën tot leven komen op het wereldwijde web.

Ook behoefte aan een nieuwe website?

Dat kan al vanaf € 499,-. Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug