De ICT professionals

Heb je een vraagstuk dat een professionele blik vereist? Wil je vrijblijvend geïnformeerd worden over onze diensten? Weet je niet zeker waar je terecht kunt met je ICT vraag? Geen nood! Wij helpen je verder, want dat is ons vak. Een kennismaking verplicht je tot niets.

Managed Services

Organisaties zijn in de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende ICT infrastructuur en dus van een Systems Engineer.

Ook jouw netwerk is één van de belangrijkste onderdelen van die infrastructuur en dus van levensbelang voor jouw organisatie.

Meer over Managed Services

Software Ontwikkeling

SoftTech heeft jarenlange ervaring met het bouwen van webapplicaties, integraties en apps. We leveren compleet ingewerkte Scrum teams die alles kunnen; van idee tot livegang, en alles er tussen.

We ontwikkelen oplossingen voor ondernemers, investeerders, marketeers en andere klanten die hun ideeën vertaald willen zien in business. Snel en zonder gedoe.

Meer over Software Ontwikkeling

Hotjar

Hotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je, kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. Onze ervaring heeft ons geleerd dat aannames een enorme valkuil kunnen zijn.

Website optimaliseren met Hotjar

Hotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je, kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. Onze ervaring heeft ons geleerd dat aannames een enorme valkuil kunnen zijn. Bezoekers kunnen namelijk erg onvoorspelbaar zijn. Oftewel, het zijn net mensen.

Google Analytics geeft al redelijk inzicht in bezoekersgedrag. Echter, je kunt niet zien wat bezoekers echt doen op pagina´s. Je weet dat ze er zijn, of zijn geweest, maar je hebt geen idee waar de aandacht heengaat. Zelfs met Google Tag Manager niet.

Daarom heeft David Darmanin (oprichter van Hotjar) deze tool gebouwd. Een combinatie van de meest belangrijke website optimalisatie factoren, waarbij anonimiteit van de bezoekers gegarandeerd is.

Heatmaps 

Heatmaps

Heatmaps zijn een visuele weergave van waar bezoekers klikken, bewegen en scrollen. Wordt je belangrijkste knop niet vaak gedrukt, misschien valt deze niet op door een verkeerde positie. Met heatmaps kan je duidelijk zien waar de aandacht van je bezoekers op valt.

Bezoeker opnames

Elimineer giswerk: met de opname functie kan je exact zien wat individuele bezoekers doen op jouw website. Door de klikken en muisbewegingen van joue bezoeker kan je usability problemen makkelijk identificeren.

Bezoekeropnames
Conversietrechters 

Conversietrechters

Met de Conversietrechters (Funnels) functie kan je zien hoeveel bezoekers bij een bepaalde pagina afhaken.

Formulier Analytics

Je kan met Forms zien hoeveel bezoekers een bepaald formulier invullen. Naast het percentage kan je ook zien hoelang bezoekers hierover doen.

Formulieranalytics
Cloud Security 

Feedback Polls

Steeds meer sites hebben ergens op de pagina een label/knop waarmee bezoekers direct feedback kunnen geven. Ook Hotjar heeft een handige tool waarmee je je website kan voorzien van zo´n feedbackmogelijkheid.

Enquêtes

Bouw je eigen enquêtes met behulp van een eenvoudige editor. Verzamel antwoorden in real time vanuit elk apparaat. Stuur je enquêtes met weblinks of e-mails of nodig je bezoekers uit net voordat ze jouw site verlaten om hun bezwaren of opmerkingen te melden.

cloud connections
Cloud Security 

Recruit Gebruiker Testers

Tot slot bevat Hotjar een tool waarmee je mensen uit kan nodigen voor een user test: Recruit Users Testers. Meer dan dat is het niet. Wat je wilt testen, moet je zelf regelen. Voor het tonen van de uitnodiging heb je dezelfde mogelijkheid als bij de feedback poll en de enquête. Wat je niet in kan stellen, zijn velden als leeftijd, telefoonnummer en geslacht. Deze vragen stelt Hotjar automatisch en kan je dus niet aanpassen.

Hotjar is een echte aanwinst

Hotjar is een echte aanwinst in de markt van feedbacktools. Groot voordeel is de combinatie van tools binnen één omgeving voor één zeer aantrekkelijke prijs. www.hotjar.com

Hotjar

Hotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je, kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. Onze ervaring heeft ons geleerd dat aannames een enorme valkuil kunnen zijn.

Website optimaliseren met Hotjar

Hotjar is een conversie optimalisatie tool waarmee je, kort gezegd echt inzicht krijgt in bezoekersgedrag. Onze ervaring heeft ons geleerd dat aannames een enorme valkuil kunnen zijn. Bezoekers kunnen namelijk erg onvoorspelbaar zijn. Oftewel, het zijn net mensen.

Google Analytics geeft al redelijk inzicht in bezoekersgedrag. Echter, je kunt niet zien wat bezoekers echt doen op pagina´s. Je weet dat ze er zijn, of zijn geweest, maar je hebt geen idee waar de aandacht heengaat. Zelfs met Google Tag Manager niet.

Daarom heeft David Darmanin (oprichter van Hotjar) deze tool gebouwd. Een combinatie van de meest belangrijke website optimalisatie factoren, waarbij anonimiteit van de bezoekers gegarandeerd is.

Heatmaps 

Heatmaps

Heatmaps zijn een visuele weergave van waar bezoekers klikken, bewegen en scrollen. Wordt je belangrijkste knop niet vaak gedrukt, misschien valt deze niet op door een verkeerde positie. Met heatmaps kan je duidelijk zien waar de aandacht van je bezoekers op valt.

Bezoeker opnames

Elimineer giswerk: met de opname functie kan je exact zien wat individuele bezoekers doen op jouw website. Door de klikken en muisbewegingen van joue bezoeker kan je usability problemen makkelijk identificeren.

Bezoekeropnames
Conversietrechters 

Conversietrechters

Met de Conversietrechters (Funnels) functie kan je zien hoeveel bezoekers bij een bepaalde pagina afhaken.

Formulier Analytics

Je kan met Forms zien hoeveel bezoekers een bepaald formulier invullen. Naast het percentage kan je ook zien hoelang bezoekers hierover doen.

Formulieranalytics
Cloud Security 

Feedback Polls

Steeds meer sites hebben ergens op de pagina een label/knop waarmee bezoekers direct feedback kunnen geven. Ook Hotjar heeft een handige tool waarmee je je website kan voorzien van zo´n feedbackmogelijkheid.

Enquêtes

Bouw je eigen enquêtes met behulp van een eenvoudige editor. Verzamel antwoorden in real time vanuit elk apparaat. Stuur je enquêtes met weblinks of e-mails of nodig je bezoekers uit net voordat ze jouw site verlaten om hun bezwaren of opmerkingen te melden.

cloud connections
Cloud Security 

Recruit Gebruiker Testers

Tot slot bevat Hotjar een tool waarmee je mensen uit kan nodigen voor een user test: Recruit Users Testers. Meer dan dat is het niet. Wat je wilt testen, moet je zelf regelen. Voor het tonen van de uitnodiging heb je dezelfde mogelijkheid als bij de feedback poll en de enquête. Wat je niet in kan stellen, zijn velden als leeftijd, telefoonnummer en geslacht. Deze vragen stelt Hotjar automatisch en kan je dus niet aanpassen.

Hotjar is een echte aanwinst

Hotjar is een echte aanwinst in de markt van feedbacktools. Groot voordeel is de combinatie van tools binnen één omgeving voor één zeer aantrekkelijke prijs. www.hotjar.com